čtvrtek 6. prosince 2018

Povlečení se zimním motivem

Povlečení se zimním motivem

Všechna povlečení jsou kvalitní a správnou péčí si zajistíte jejich dlouholeté užívání. Můžete si také vybrat mezi povlečením na jednolůžko či na dvoulůžko. Ať už váš malý kynolog obdivuje psy husky či buldoky, výběrem povlečení se psy mu splníte sen a zároveň zajistíte jeho sladký spánek. Povlečení má z každé strany strany jiný motiv.


Zaručí vám maximální pohodlí a komfort při spánku i relaxaci. Oliver má prvotřídní kvalitu, je. Dětské povlečení a přehozy na postel. Povlak na polštář s kvalitním fototiskem se zimním - vánočním motivem o rozměru 40xcm. Krepové bavlněné povlečení se zimním vánočním motivem stromků, vloček a pruhů v béžových a růžových odstínech.


Jaký materiál zvolit při výběru povlečení ? V posteli trávíte okolo hodin denně, na výběr povlečení byste tedy měli klást vysoké nároky. Abyste se v posteli cítili příjemně a ráno se probouzeli odpočatí, nesmíte podcenit volbu správného materiálu. Kupte si vánoční povlečení na FAVI.


Povlečení se zimním motivem

Nabízíme levné ložní prádlo s vánočními motivy, které ještě lépe doladí sváteční atmosféru. Seženete jej v klasických rozměrech 140x2i na francouzskou postel (200x200). Oblíbeným materiálem je v zimě flanel, mikroflanel nebo mikroplyš. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hledáte povlečení s motivem koňů, kočiček nebo pejsků? Podívejte se na naší nabídku - je plná takových roztomilostí. Můžete se stát designérem Vašeho domova, protože u nás si umíte kromě ložního povlečení pořídit i přehozy na postel, hotové 3D závěsy, luxusní deky a povlaky na polštáře.


To vše v živých 3D motivech a realistických barvách. Mezi základní vlastnosti bavlněného povlečení patří výborná absorbce vlhkosti a možnost celoročního použití. Díky přírodnímu materiálu (1 bavlny) je povlečení určené také pro alergiky.


Ložní soupravy z mikrovlákna nabízíme v různých barvách a zajímavých vzorech. Z této šablony v zimním duchu, na které se objevuje koláž ze sportů na sněhu, můžete vytvořit vánoční a novoroční přání. Díky povlečení s 3D motivem můžete usínat pod čím budete chtít.


Obrázkové povlečení může být s klasickými motivy nádherných květin nebo zvířat, ale díky fototisku můžete usínat v Paříži nebo New Yorku. Záleží jen na tom, po čem toužíte. My pro Vás máme prakticky cokoliv.


Tak se pusťte do výběru. Ložní povlečení s vánočním motivem Milý Santo. Najdete na něm různé motivy přírody či zvířat. Okouzlí vás výraznými sytými barvami. V této kategorii můžete vybírat nejen podle motivu na povlečení , ale i podle materiálového složení.


Naleznete zde povlečení ze 1 bavlny, nebo z mikrovlákna. Vybírejte z našeho bohatého sortimentu. Zkuste například pomocí filtrů objevovat vhodné motivy a materiály z více jak 2kusů kvalitního povlečení - např. D povlečení plné barevných vzorů zvířat, rostlin a dalších motivů. Kvalitní ložní povlečení je základem každé ložnice a jak se říká povlečení dělá ložnici.


Nabízené povlečení je ze 1 mikrovlákna nebo ze syntetické bavlny. Velmi kvalitní bavlněné povlečení na standardní postel s motivem fotbalisty střílejícího gól pro kluky i chlapy. Základní vlastnosti:rozměry (šxd): 140x20 70xcm.


Povlečení se zimním motivem

Pro ty, kterým malá postel nestačí nebo se rádi tulí pod jedinou společnou peřinou máme povlečení ve francouzském rozměru. Do zvláštní kategorie jsme vybrali povlečení pro muže, ať už drsné mladíky nebo zralé pány. U nás si povlečení do své ložnice určitě vyberete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky