pátek 21. prosince 2018

Fuzzy logic myčka

Myčka sama rozpozná, kolik nádobí do ní bylo vloženo a jak je zašpiněné. Automatická pračka řízená senzory a elektronickým systémem fuzzy - logic dokáže sama zhodnotit, co vlastně chcete vyprat. Podle těchto zjištění nastaví zvolený prací program tak, aby odpovídal náplni.


Výhodou přitom vedle čistého prádla je minimalizovaná spotřeba vody, elektrické energie a pracích prostředků. Myčky nádobí se s funkcí fuzzy logic. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! These machines offer the advantages of performance, productivity, simplicity, productivity, and less cost. Fuzzy logic washing machines are gaining popularity.


Sensors continually monitor varying conditions inside the machine and accordingly adjust operations for the best wash. As there is no standard for fuzzy logic , different machines. Hlučnost díky invertorovému motoru dosahuje dB.


Ovládání je umístěno na horní straně dvířek. K dispozici má myčka mycích programů s možností odloženého startu až o hodin a ukazatele pro: budík, zrušení programu, zpožděný start 1-hodin, vybraný program, leštidlo, sůl, TimeManager a XtraD. The fuzzy logic works on the levels of possibilities of input to achieve the definite output.


It can be implemented in systems with various sizes and capabilities ranging from small micro-controllers to large, networke workstation-based control systems. You specify the FIS to evaluate using the FIS name parameter. For more information on fuzzy inference, see Fuzzy Inference Process.


Unlike boolean logic where each variable is either false or true, fuzzy logic allows a range of possible truth values between (totally false) and (totally true). It allows you to specify behaviors such as how to react to an obstacle relatively informally. Pračka – Pračka sama automaticky přizpůsobí spotřebu vody a energie a čas praní podle množství prádla v pračce.


It is done by Aggregation of data and. Myčka – Funkce rozpoznání náplně ušetří procent provozních nákladů. Několik senzorů v myčce měří čas potřebný na zahřátí vody. Kromě toho měří množstí vody, která odtéká.


Otázka tedy není, zda si myčku nádobí pořizovat nebo nepořizovat, ale jaké parametry by měla mít. The truth-value set, ℐ, of FL is assumed to be generated by a context-free grammar, with a semantic rule providing a means of. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Obvykle pomocí čidel míry znečištění vody. Fuzzy Logic Explain – It resembles a human decision-making method. Simulate Fuzzy Inference Systems in Simulink. Water Level Control in a Tank.


Introduction Low cost temperature control using fuzzy logic system block diagram shown in the fig. LMtemperature sensor sense the current temperature. Analog to digital converter. He has an MSEE from National Technological University and a BSEE from the University of Texas at Austin. Greg can be contacted at.


This video introduces fuzzy logic , including the basics of fuzzy sets, fuzzy rules and how these are combined in decision making. Interiér je vybaven koši a nabízí maximální flexibilitu. Spotřeba vody je l. Speciální Party program se využije. Ta sama vyhodnotí, jaký program je pro daný typ a množství nádobí nejlepší.


Bezpečnost na první místě. I tohle pravidlo se vyplácí u myček nádobí, které mohou nabízet základní. Tichý program a SuperSilence myčka : pozoruhodně tichá při dB, ještě tišší s aktivním tichým programem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky