pondělí 31. prosince 2018

Boty z ekokůže

Originální boty jsou ušity z lakované ekokůže. Zdobí je ažurové aplikace. Nárt oživuje šněrování. Boty jsou bez podpatku.


Proč budete chtít naše boty : Máte dní na vyzkoušení a případnou výměnu nebo vrácení.

Používáme jen špičkové materiály, proto jsou celé boty z té nejlepší kůže. Vaše chodidla si odpočinou - boty jsou totiž extrémně lehké a pohodlné. Takzvaná ekokůže se vyrábí ze dvou vrstev, povrch je ze stoprocentního polyuretanu s podkladem z měkkého bavlněného úpletu. Tento materiál tedy nemá s pravou kůží vůbec nic společného kromě struktury vzhledu, který je věrnou napodobeninou kůže přírodní.


Ekokůže mají vynikající užitné vlastnosti Ekokůže. Jídelní židle postavená na kovové konstrukci v barvě moderní černé. Příjemně polstrovaný sedák i opěradlo jsou z ekokůže v černé barvě.

Je to opravdu povedený kousek s vytvarovaným sedákem pro příjemné sezení u stolování s přáteli či rodinou. Dámské boty jsou jedny z nejdůležitějších prvků dámského outfitu nebo chcete-li dámského oblečení. Myslím, že na světě neexistuje žena, která se nepotěší z pěkného páru bot. Společenská róba či každodenní outfit do práce nebude dokonalý, pokud ho nedotvoříte módními, stylovými a kvalitními botami. Dámské bundy z imitované kůže z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Jak vyčistit broušenou kůži z nubuku nebo veluru? Jakým způsobem vyčistit sedačku, boty nebo bundu a ostatní oblečení z broušené kůže, jaké čistící prostředky a pomůcky používat, a čím po čištění kůži naimpregnovat? Kabelky z ekokůže jsou nejvšestrannější možností, jak si doplnit svůj outfit.


V našem eshopu najdete kabelky z ekokůže v krásných barvách, v různých velikostech, vhodné pro širokou škálu příležitosti. Botník a taburety z eko kůže jsou spojením pohodlné plochy na sezení a praktické možnosti uschovat boty. Eko kůže (textilní kůže), je náhražkou pravé kůže, nicméně je velmi prodyšná a mezi zákazníky oblíbená a vyhledávaná nábytková textílie. Botníky se sedákem z eko kůže vypadají velmi stylově a můžete si.


Jak to vypadá, když nemáte hluboko do kapsy a můžete si dovolit boty na míru za desítky tisíc? Proč podle ševce Erika Martina Lawarta nejde udělat klasickou botu z ekokůže ? Podívejte se v reportáži nahoře ve videu.

Dámská elegantní peněženka z EKO kůže je velmi prostorná a nabídne vám i přihrádky na platební či jiné karty. Pohodlná kotníková obuv značky Tamaris. Vnější čast vyrobená z přírodní kůže - semiš. Kotníková obuv ma podpatek o výšce cm.


Ve vnitřní částí je stélka z ekokůže , filc, oteplení. Solidní podešev, hlavní materiál je kvalitní syntetický materiál. Je velmi prostorná a nabídne vám přihrádku na mince, kapsičky na bankovky i přihrádky na platební či jiné karty. V případě aplikace spreje na roztažení obuvi je nutné nastříkat na boty a několikrát po sobě proceduru opakovat.


Pokud boty potřete lihem, zajisté povolí. Potírejte je velice opatrně a raději z vnitřní strany obuvi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky