pondělí 10. prosince 2018

Amica varná deska

Rychlé a praktické vaření Na varných deskách Amica budete pracovat opravdu s chutí. Jsou navrženy s důrazem na bezpečnost, šetří energii i váš čas, a díky použití odolných materiálů není problém, ani když občas něco přeteče. Indukční desky Technologie budoucnosti přímo ve vaší kuchyni.


Po uplynutí nastavené doby se pole vypne a informuje o dokončení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Wok Burner Special Hořák Výkonný a trojitý plamen, ideální pro vaření ve velkých nádobách a nádobí, jako je Wok. Jednoduše otočte knoflíkem a vybraný hořák se automaticky rozsvítí.


Její předností je senzorové ovládání pomocí jemného dotyku a hladký snadno udržitelný sklokeramický povrch. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Zaujme vás moderním designem a skosenou přední hranou. Díky inovační německé technologii patentované firmou Schott Ceran jsou všechny indukční a keramické desky jako jediné ve světě vyráběny bez použiti arzenu a těžkých kovů, proto jsou desky Amica recyklovatelné i po dlouhém období exploatace a materiál, ze kterého jsou vyráběny, může být použit jako stavební materiál. Plynová varná deska je levná na provoz a nabízí rychlý a intenzivní ohřev.


Amica varná deska

Klasický design je vhodný téměř do každé kuchyně. Vestavná plynová deska v nerezovém provedení se čtyřmi plotýnkami se snadno ovládá v elektrickém zapalování v každém knoflíku. Jsou vybaveny precizně zpracovanými plynovými hořáky, jež se starají o optimální rozložení tepla, a navíc výrazně urychlují dobu přípravy pokrmů. Plynové varné desky Amica nabízí efektivní vaření na plynu.


Každá plynová varná deska Amica je opatřena litinovými rošty, které udržují. Signalizace na desce zhasne, když varné pole dosáhne teploty bezpečné pro dotyk dlaní. Sklokeramická varná deska MORA VDSK 3FF.


Amica varná deska

Bezpečnost podtrhává dětská pojistka a zbytkové ukazatele tepla varných zón. Dětský zámek slouží k ochraně vypnutého varného pole proti náhodnému zapnutí. Desku ovládáte pomocí otočných knoflíků umístěných na přední straně v pravé části, ve kterých je integrované elektrické zapalování. Senzorové ovládáníTato dokonalá deska od značky Amica v bílém provedení předčí vaše tajné představy.


Bude vám skvělým pomocníkem při každodenním vaření. Varná deska sklokeramická, varné zóny, nerezový rámeček Vestavná sklokeramická deska od předního výrobce AMICA je určena především do menších domácností. Předností jsou také kompaktní rozměry, díky kterým spotřebič nezabere mnoho místa.


Amica varná deska

Jedná se totiž o nejúspornější a zároveň nejbezpečnější variantu ohřevu. Jde o to, že zdrojem tepla není plotýnka, ta se ohřeje pouze minimálně, ale samotné dno nádoby. Hořáky na sklokeramické desce jsou vybaveny litinovými rošty. Samozřejmostí je bezpečnostní pojistka na všech hořácích. Deska se ovládá pomocí otočných knoflíků umístěných na přední straně v pravé části.


Za stále slušné peníze si můžete svoji kuchyni vybavit schopným spotřebičem, který něco umí a zároveň i dobře vypadá. Indukční varná deska s dotykovým ovládáním, časovačem varných zón a funkcí zvýšení výkonu. Celý popis a technické parametry. Celkově vysoká úroveň spotřebiče je kombinována s moderním designem, který ve vaší kuchyni zaručeně oceníte. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky