čtvrtek 11. srpna 2016

Domaci udirna

Nejtradičnější a jedna z nejstarších metod pro uchování masa. Recepty se v rodinách dědí z generace na generaci. Sousedé se dohadují a předhánějí v tom, kdo má lepší uzené maso či klobásky.


Tyhle fortelný udírny u nás v Křižanově sami stavíme šroubek po šroubku. Využijte dopravy zdarma a vychutnejte si nejlepší klobásky i maso z nové udírny.

Suprová mobilní udírna - první testovací uzení Uzák - smrková prkna Topeniště - plechový kbelík. Domácí udírna je lepší než gril i zahradní pec. Rozšíří možnosti přípravy pokrmů a může být nepřehlédnutelnou dominantou dvora či zahrady. Ke stavbě domácí udírny lze použít tvarově domeček s plechovou vnitřní udicí komorou, obezděnou cihlami, což dá udírně dostatečnou. V dnešní videu budu vyrábět salám typu vysočina (bez hovězího masa).


Nic jsme neošidili - těžké kovové topeniště s regulací odovodu kouře, masivní dřevěná udící komora a pozinkovaná střecha s komínem a kouřovou regulační klapkou. Vítejte v našem obchodě.

Destilační přístroj do každé rodiny. Jestliže se rozhodnete postavit si udírnu sami, počítejte s tím, že jde o poměrně náročnou stavbu. Existují i jednodušší řešení, například možnost využít k uzení zahradní krb, určité typy uzavřených grilů, nebo speciální „americké“ udírny, které se podobají plechovým sudům. Vybírejte si Udírny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. A počítejte s tím, že náklady na toto dřevo mohou být stejně vysoké jako pořízení masa.


Z toho vyplývá, že uzení masa či sýrů se vyplatí pouze v případě, kdy máme levný zdroj paliva i surovin. Veškeré udírny a příslušenství mají své výrobní číslo a jsou centrálně evidovány. Udírny se neustále vyvíjí a náhradní díly se neustále mění,nekupujte starší nebo levnější udírny v zahraničí nebo bazarů z důvodu budoucích servisních oprav.


Servis a veškeré reklamace řešíme pouze u udíren zakoupených u výhradního dovozce a. Jsme přímým prodejcem a zároveň obchodním zastoupením pro Českou republiku udíren značky Thermowind. Firma Thermowind se zabývá výrobou elektrických nerezových udíren téměř let. Za tu dobu prošly značným vývojem a oproti konkurenci se vyznačují velmi jednoduchým a. Zní to skvěle a taky že to je skvělý nápad. Vlastní domácí udírna, vlastní uzené speciality Vaší vlastní výroby- víte, co jíte.


V první řadě záleží na tom, kolik toho plánujete udit.

Nejmenší udírny seženete už pod tisíc korun a zřejmě vám budou stačit, pokud si s uzením masa chcete jen tak zaexperimentovat nebo sem tam překvapit návštěvy neobvyklým pohoštěním. Wooden Smokehouse by Metal Works - BBQ, Camping Stove - 1 Handmade! Wędzarnia Ogrodowa Drewniana.


Obliba uzených pochoutek patří v tuzemsku mezi jednu z tradic českého gurmánství. I proto se na zahradách a pozemcích u domů stále častěji objevují domácí udírny, ve kterých si každý může pokrm upravit sám. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Milujeme uzení a uzený taky pochopitelně.


A tyhle fortelný mašiny tady u nás v Křižanově vyrábíme. Není to žádnej aušus, ale poctivá ruční práce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud vám jde o to, abyste vychutnávali uzené výrobky s malým rozpočtem, tento způsob stavby udírny není pro vás.


Na trhu můžete sehnat plechové udírny za pětinovou cenu a můžete začít udit naprosto bez práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky