úterý 30. srpna 2016

Mini trouba s mikrovlnkou

Mnohdy je poptávána také mini trouba s mikrovlnkou , a to za účelem možnosti ohřevu jídla, nebo možnosti jeho rozmrazení. Obojí lze na základě programů na některých troubách navolit. Mezi doplňkové funkce se řadí třeba i možnost udržení nastavené teploty, což je také věc, která nemusí být dostupná u všech. Vybíráme: mini trouba (pokračování) Jaké typy jsou na trhu dostupné?


V nabídce zahrnující malé stolní trouby lze vždy nalézt poměrně širokou škálu typů.

Základními funkcemi takové trouby jsou (prakticky vždy) horní a spodní ohřev, často však také v kombinaci s horkovzdušným a mikrovlnným ohřevem. Svými kompaktními rozměry se skvěle hodí i do stísněných prostor. Její celkový objem je litrů.


Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Hodnocení produktu:.


W, l, Ventilátor, Samočištění Vestavná trouba Siemens HM 633GNSVestavná pečicí trouba s mikrovlnami Siemens s 10-ti druhy ohřevu. Trouba má čtyři funkce pro pečení, plynule regulovatelnou teplotu s maximem 270°C a mechanickou minutku na.

Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Mini trouba má také označení jako stolní trouba. Jak vybrat mini troubu.


Je to malý spotřebič, který je schopný plnit funkci klasické trouby. Trouba zabírá jen malé množství místa, díky své nízké hmotnosti ji můžete přenášet, stát tedy může kdekoliv. Proč se spokojit s pouhým ohřevem, když toho můžete mít víc?


Kombinovaná mikrovlnná trouba kromě ohřívání a rozmrazování jídel zvládne i vařit, péct a grilovat. Ten je možné u různých modelů nastavit na rozlišné hodnoty. U některých je to hodnota minut, u jiných to může být dokonce až 1minut.


Před roky jsme si museli vystačit s elektrickou nebo plynovou troubou, u které jsme měli jedinou volbu teploty. Mikrovlnka zase uměla pouze ohřívat. Dnes se o naši přízeň uchází trojice, která se předhání ve svých dovednostech.


Horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem – dražší typ výrobku, udržující ve všech oblastech trouby stejnou teplotu. Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy.

Kompaktní minikuchyňka s horkovzdušnou troubou a mikrovlnkou v jednom. V horní části se nacházení dvě plotýnky jedna. Pečící trouby s mikrovlnkou. Doprava zdarma Novinka. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Přidat produkt k porovnání. Nově přehlednější a rychlejší. Nevýhodou je, že vnitřní prostor je velmi malý, nádoba se musí točit, takže kdo má rád rohový koláč, má smůlu, grilování jsem omezila, protože po každém grilování vnitřek trouby se musí drhnout, mikrovlny totiž pak nefungují.


Dostupnost - dnů i. Electrolux Trouba Electrolux EOD3C50TX nerez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky