čtvrtek 18. srpna 2016

Vůně do sušičky lenor

Vůně do sušičky lenor

Lenor ubrousky do sušičky modré ks. Krásně provoní Vaše prádlo jarní vůní. Výdejní místa Zásilkovny jsou v omezeném počtu otevřeny. Oblíbené a často používané Lenorové vonné ubrousky do sušičky snižují elektrostatický náboj.


Vůně do sušičky lenor

Flakonek naplněný vůní nasadíte do speciální kapsy ve dvířkách sušičky a nastavíte intenzitu uvolňování. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Vůně do prádla LENOR na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Ubrousky do sušičky změkčují prádlo a krásně ho provoní. Nabízíme výhodná balení ubrousků Lenor, Dalli a Gut und Günstig. Canada, ks-Kč, ilustrační foto. PROČ POUŽÍVAT VONNÉ PERLIČKY DO PRANÍ?


Vůně do sušičky lenor

Třeba proto, že už po prvním praní je nebudete chtít dát z ruky. Výrobce aviváží nedoporučuje prádlo vyprané v aviváži dávat do sušičky. Může totiž ucpat otvory ve filtru textilních vláken, tím zhoršit cirkulaci vzduchu a sušička nemusí pracovat tak, jak má a může se i zničit. Jak to funguje přesně bohužel nevím, protože nejsem odborník přes sušičky a hlavně ji ani nemám. Prádlo bude svěží a příjemně měkké na dotyk.


Oblečení zanechávají měkké a dlouhodobě svěží. Vonné ubrousky do sušičky určené pro západoevropský trh se svěží jarní vůní. Snižují elektrostatiku oblečení a usnadňují žehlení. Beckmann vůně do sušičky Jarní Svěžest (Německo) Díky svému jedinečnému tvarování čechrá prádlo a jemně o něj pečuje během sušení. Dodá prádlu svěží vůni a usnadní jeho žehlení.


Rozhodně do sušičky nepatří neoprenové výrobky, nebo funkční prádlo vyrobené pro různé druhy aktivit. Vlastnosti, pro které jste si je pořídili – schopnost udržet nebo odvádět teplo, ochlazovat nebo působit antibakteriálně, sušička minimalizuje, nebo se zcela zničí,“ říká Petr Prenosil z firmy G-Loves. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Miele, WPro, COCCOLINO a dalších. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Bielizeň zostava jemná a vzdušná. Vysoký stupeň teploty v sušičke dosť často spôsobuje stratu sviežosti bielizne, používaním týchto voňavých obrúskov zabránite strate sviežosti a nadýchanosti. LENOR papírky do sušičky , vůně Aprilfrisch-dubnová svěžest. Náhradní díly se zvláštní specifikací (veškeré díly s elektronikou, motory, displeje atd…), jsou určeny výhradně k odborné instalaci servisními techniky s příslušným oprávněním.


Květinová esence dodá vašemu oblečení zvláštní svěží vůni, která bude trvat několik týdnů. Suavitel field flowers 80ks čistá vůně kvetoucích květin. Poskytuje neuvěřitelnou měkkost a statickou kon….


UBROUSKY DO PRAČKY, SUŠIČKY , VŮNĚ DO SKŘÍNÍ A KOŠŮ atd. Dovoz kvalitního německého zboží NEZAPOMEŇTE UDĚLAT OBJEDNÁVKU V ČAS, A VYUŽÍT TAK AKČNÍ NABÍDKY! ZÁVOZY JSOU VŽDY PO ČTRNÁCTI DNECH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky