pondělí 22. srpna 2016

Prodám starý dřevěný sud

Je po celkové renovaci, ale delší dobu nebyl využíván a dřevo trochu seschlo a sud na pár místech protíká. Inzerát byl odebran z oblíbených. Stačí některé lajsny jen trochu vyklepat a namočit a sud bude zase 1 funkční.


Rozměry: výška 80cm průměr cca 96cm Up. Prodám starý psací stroj OLYMPIA FILIA z r. Kč , Pardubice Starožitný dřevěný sud Velmi starý sud.

Rozvoz po Praze a okolí. Plechový skládek starší používaný na sudy. Přívěsek je velmi starý , ale v perfektním stavu. Starý , dřevěný sud -pračka.


Pračka je zcela funkční, chybí pouze vypouštěcí hadička, kterou je možno nahradit běžnou hadicí se svorkou. Uprostřed sudu je vrtule poháněná motorem, který je připevněný zespodu sudu. Dlouho uložen ve skladu, nečištěn, nutné drobné opravy hlavně spodní části nohou. Cena 60-Kč Osobní odběr Staré Město u Uherského Hradiště.


Dále stará křesla , dřevěný retro ohýbaný věšák.

Ostatné - Dreveny sud bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Tloušťka řezaného materiálu mm. Zcela nový stroj, nepoužitý jen vybalený. Predám starý drevený sud - vhodný na dekoračné účely. Na poslednej fotke malá dekoračná inšpirácia. Výška 46cm, průměr 38cm.


Podívejte se prosím i na mé další aukce, nabízím spoustu zajímavých sběratelských předmětů. Dřevěné Sudy Vinný Sud. Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio.


Sud ,pračka je ve velmi dobrém stavu,takřka nepoužívaný. Pro provoz je potřeba adaptér na německou zásuvku. Stroje - Dubovy sud bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Další foto na vyžádání mailem. Pouze osobní odběr,pomohu naložit. Zařízení se postaví, je přizpůsobené do určitého sklonu, kdy hážete dovnitř materiál na kátrování a ven vypadává neustále čistý kámen rovnou do kolečka, hl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky