pondělí 15. srpna 2016

Mini pračka na chatu

Malý objem bubnu – na jednu dávku pojme méně prádla než klasická pračka. Méně programů – mini pračky mají oproti klasickým pračkám s až programy většinou pouze program pro normální a šetrné praní. Chcete si prať na chate alebo aj na cestách?


Riešením pre vás môže byť spotrebič menom mini práčka. Mini pračka je skvělým řešením, pokud nemáte dost místa, nebo třeba na chatu či do kempu na dovolené. I když je tak malá, nabízí cyklus praní až na kg prádla a odstředění.

Provoz je velmi jednoduchý. Naplníte vodou po značku, přidáte běžný prací prášek, vložíte prádlo. Na vyprání kg prádla si tedy nějakou tu chvilku musíte počkat.


Jestliže žijete sami a potřebujete spolehlivou pračku za malou cenu, pak jste na správném místě. Nesmíte však očekávat, že ji budete využívat dlouhá léta. Popis Mini pračka na chalupu MyDOMO, kg. Mini pračka pere všechny textilie velmi čisté, včetně košile, džíny, prostěradla atd.


Mini práčka LG F28K5XN kg, TwinWash mini - rokov záruka na motor - Garancia najnižšej ceny.

Vďaka objemu litrov pojme až kg bielizne, takže sa vyhnete hro. Lehká malá kombinovaná pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. Nemusíte tedy už prát ručně na cestách ani doma, protože tato pračka vám na cestách vypere. Na odstředění je kapacita kg prádla. Tato pračka je plněna horem.


Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) Krycí rákosové rohože. Super na chatu , chalupu, do malého bytu. Daruji za odvoz rákosové krycí rohože (viz foto) pro použití v interiáru.


Není potřeba rozvod vody – můžete vodu nalít z kanystru. Rozměr 40x4 výška 66cm. S ohľadom na cenu a vlastnosti, ktoré táto mini práčka ponúka môžeme konštatovať, že ide o produkt s výborným pomerom kvality a ceny. Jedinou nevýhodou zariadenia je nižší výkon prania. Ide však o slabinu všetkých mini pračiek a cestovných pračiek.


Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Pračky - Minipračky. Pak možná přemýšlíte nad koupí mini pračky. Jedna byla i součástí testu!


Stolní přístroj s kapacitou kg prádla má hadici pro přívod vody a pro.

Ahoj, potřebovala bych na chatu pračku, malou, ne automatku, ale představuju si jen nějakou vířivku, do které se naleje voda, zapne, víří a vyndáte to za chvíli. Mini práčka na dávanie s odstreďovaním je v skutočnosti obvyklým aktivátorom domáca pomoc s odstredivkou, ktorá je pre nás známa, len veľkosť jej tela je o niečo menšia než zvyčajne a jej výhody sú oveľa väčšie. Vhodná na chalupu v okrese Hlavní město Praha, cena 300Kč, od nomoda na Sbazar. Hladká regulácia prania a odstreďovania, vynikajúce rýchle a účinné pranie a žmíkanie. Mini turistická práčka so žmýkačkou.


Turbo motor, dva programy:. V tejto kategórii nájdete mini práčky v naozaj kompaktných rozmeroch, ktoré sú vhodné najmä do internátov, na chatu , alebo napríklad aj na cesty a do. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky