pondělí 22. srpna 2016

Walachia stavebnice vario

Okna a dveře, slepené z masivních profilů, se vkládají do stěn staveb. Vyrábíme a prodáváme dřevěné stavebnice Walachia VARIO, HOBBYKIT a CREATIVEKIT. Jsou uloženy v pevných. Skládací Walachia stavebnice se nelepí.


Obsahuje 2dílů a můžete si z ní postavit minimálně různých typů budov.

Obsahuje dílů a můžete si z ní postavit minimálně různých typů staveb. Dřevěná stavebnice Walachia VARIO je nejmenší z rozkládacích stavebnic této značky. V návodu máte předlohy na modelů staveb, ale jinak můžete stavět cokoliv podle své fantazie. Název této řady stavebnice VARIO je odvozen od slova variabilita, tedy že můžete postavenou stavbu rozložit a opět složit jinou variantu.


Můžou si z ní dle svého gusta postavit jakýkoliv domeček. Lze ji skládat i rozkládat. Stavebnice z masivního bukového dřeva ( prům. mm ). Z této stavebnice postavíte mnoho variant staveb.

Drevené stavebnice Walachia sú vhodné pre deti ako estetický doplnok do detských izieb, využívajú sa ku hrám s autíčkami, zvieratkami, vojačikom aj bábikami, na Vianoce môžu tvoriť základ ľudového Betlehema. Chcete doručit zboží do Česka? Veškeré informace o produktu. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Walachia stavebnice vario xl rozbaleno v nejvyšší kvalitě.


Obsahuje 1bukových dílů různých délek a průměru, ze kterých lze kompletovat stavby dle vašich představ. Střechy spojíte se štíty jednoduše pomocí nalepených suchých zipů. Obsahuje stavebnici VARIO dílů, VARIO XL 1dílů a VARIO FORT 1dílů bez kartónových krabic.


Walachia Vario XL - VARIO XL má 1dílů a postavíte z ní minimálně typů staveb. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories.


Obsahuje dílů a můžete si z ní postavit minimálně různých typů budov. Bay Gifts to the Rescue. Návody pro stavebnice Walachia ve formátu. Vážíme si spolupráce s Vámi, Vaše spokojenost pře během i po samotném nákupu je naším prvořadým cílem, protože pouze slušnost, vytrvalost a poctivá práce je to nejdůležitější pro dobré vztahy mezi mnou a Vámi.


Obsahuje dvě stavebnici Vario Massive 2dílů bez kartónových krabic, celkem 4dílů.

Jedná se o dřevěnou samolepící stavebnici, která se skládá celkem ze dílků. Z nich lze postavit mnoho variant staveb domků, srubů či stájí. Takto si môžete postupne zostaviť hrad aj s dedinkou v podhradí, v ktorej nebude chýbať mlyn, radnica či kôlňa. Svoje dielo môžete kedykoľvek postupne rozširovať o nové stavebné prvky. Súčasťou stavebnice je.


Obsahuje dielov z masívneho bukového dreva, schematický montážny plán, ale aj kapitoly z histórie ľudovej architektúry a vedomostí z odboru stavebníctva. Obsahuje bukových dílů různých délek a průměru, ze kterých lze kompletovat stavby dle vašich představ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky