úterý 9. srpna 2016

Finish čistič myčky

Finish nabízí snadné a rychlé řešení. Odstraňuje mastnotu a vodní kámen. Od mastnoty a vodního kamene. Funguje na základě bezpečného a efektivního štěpení a odstraňování minerálního nánosu uvnitř myčky a jejích součástí. Vaše myčka tak bude opět jako nová, bez špíny a zápachu.


Finish čistič myčky

Dále postupujte dle návodu na výrobku, nejčastěji se odstraní pouze horní krycí fólie z víčka a nádobka s prostředkem se umístí buď do spodního koše dnem vzhůru nebo se zavěsí na horní koš opět dnem vzhůru. Díky jeho použití bude myčka stále jako nová a nádobí zářivě čisté. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Pravidelné akce a slevy na Čističe myčky. Příprava a použití Návod k použití Používejte jen v prázdné myčce. FINISH , SOMAT, SUNLIGHT a dalších.


Finish čistič myčky

Odlepte pouze nálepku z víčka, celé víčko. Jeho fungování je založeno na bezpečném a efektivním štěpení a odstraňování minerálního nánosu uvnitř myčky včetně obtížně dosažitelných součástí, jako jsou ramena s tryskami či topné tělesoi. Nakupujte drogerii online z pohodlí domova! Další slevy čisticích prostředků na Kupi.


Nový Calgonit Čistič myčky čistí celou myčku a udržuje ji v perfektní kondici. Každým použitím myčky se v ní usazuje vodní kámen a nečistoty, proto je nutné jí měsíčně čistit. Jen zářivá myčka znamená zářivé nádobí.


Finish čistič myčky

Jeden z nejoblíbenějších pomocníků pro péči o myčku. I když to nevidíte, mastnoty, nečistoty a vodní kámen se průběhem času usazují na důležitých částech Vaší myčky. Umístěte lahvičku dnem vzhůru do spodního koše stejně, jako byste umístili talíř. Calgonit čistič myčky odstraňuje mastnotu a vodní kámen a dokonale tak čistí myčku. I když vaše myčka vypadá čistě, nemusí tomu tak být doopravdy.


Fungování čističe je založeno na bezpečném a efektivním štěpení a odstraňování minerálního nánosu uvnitř myčky , včetně obtížně dosažitelných součástí, jako jsou například ramena s tryskami nebo topné těleso. Tam, kde je účinnost tablety omezená úrovní tvrdosti vody, uvádíme, do jaké tvrdosti vody tableta do myčky funguje bez dalších přídavků. Dovážíme jenom tu nejvyšší kvalitu, popř.


Základní (tu nejnižší) řadu neprodáváme. Nové univerzální balní :Vhodné pro všechny myčky ! Avšak postupem času se ve skrytých částech usazuje mastnota a vodní kámen: Filtry, sprchovací ramena, hadičky přivádějící vodu a odpad. Chrání kovové části a pečuje o gumová těsnění. Se speciálním čisticím hadříkem na těsnění. Vám neposkytne lesk, po kterém toužíte.


Zanechá myčku hygienicky čistou. Působí i preventivně proti ucpání odpadu. Zářivá myčka znamená zářivé nádobí.


Finish čistič myčky

Velmi účinný gel, který perfektně odstraňuje mastnotu a vodní kámen a zanechává vaši myčku jako novou. Speciální dvojité komory s vůní účinkují současně a vy tak při každém otevření myčky ucítíte osvěžující aroma. Den za dnem se ve filtru, trysce a potrubí vaší myčky tvoří vodní kámen a hromadí mastnota.


DPH 54Kč Kapsle na mytí nádobí Jar Platinum, ks Skladem Kapsle do myčky nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky