pondělí 22. srpna 2016

Varná deska whirlpool návod

Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky.


Tepelná pojistka hořáků zablokuje únik plynu v případě náhodného zhasnutí. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.

Funkce Power Booster zabezpečije velmi rychlý ohřev. Sami rozhodněte o maximálním výkonu vaší indukční varné desky: kW, kW, kW nebo kW. Po nastavení požadovaného maximálního výkonu varná deska automaticky rozděluje výkon mezi plotny tak, aby zvolená maximální hodnota nebyla překročena. Bližší informace o záručních podmínkách naleznete zde.


Prodlužte záruku u svých spotřebičů díky programu INFINITI: Vaší záruku na měsíců si můžete rozšířit na 5letý plný servis a nebo 8letou záruka na náhradní díly. Na webovém portále Najdinavod. Stáhnete zde návody na mobilní telefony, televize, spotřebiče, fotoaparáty či manuály na auta, počítače a počítačové komponenty.


PDF návod ke stažení Varná deska plyn. Kvalitní provedení a elegantní černý vzhled s designem Fusion příjemně dokreslí vzhled vaší kuchyně.

Zobrazit návod ACM 8NE. Po jeho uplynutí se varná deska automaticky vypne. Upozornění: Dříve než se pustíte do jakékoli údržby spotřebiče, odpojte ho od sítě. Mezi varnou deskou a troubou musí být volný prostor ( bez vzpěr, konzolí apod.).


Stáhnout a zobrazit návod WHIRLPOOL AKM 9Varná deska online. Výkonná sklokeramická indukční varná deska je dnes již standardem v každé dobře vybavené kuchyni. Na první pohled vás zaujmou elegantně zkosené hrany po obvodu a umístění dotykového ovládacího panelu vpředu spotřebiče. Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: WHIRLPOOL AKT 8BA - Varná doska - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo.


Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Indukční varná deska s dotykovým ovládáním a možností časová. Deska je vybavena funkcí pro extra rychlý ohřev Power Booster a Power Management, která umožňuje připojit desku na napětí 2V či 4V. Samozřejmostí je časovač a bezpečnostní dětská pojistka.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Doba, kdy byl v každé domácnosti samostatně stojící sporák, už je minulostí. Současná nabídky kuchyňských spotřebičů je natolik široká, že si vybere opravdu každý. Základem kuchyně je varná deska pro přípravu jídel, a právě mezi varnými deskami je asi největší variabilita. Jaká je ta nejvhodnější do vaší.


Deska se ovládá mechanicky pomocí otočných knoflíků a má dvě HiLight varné zóny. Sklokeramická varná deska Domino v provedení s nerezovým rámečkem.

Ukazatele zbytkového tepla vás upozorní, že varné zóny jsou ještě horké. Deska se pyšní kvalitním sklokeramickým povrchem SCHOTT Ceran. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout.


Whirlpool 6th Sense Induction Hob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky