pátek 12. srpna 2016

Umyvadlová deska umělý kámen

Umyvadlová deska na zakázku. Himacs, Hanex, Avonite, Montelli a Staron. Umělý kámen v interiéru – kuchyňské pracovní desky, umyvadlové desky.


V nabídce naleznete desky bez, s jedním nebo dvěma otvory pro umyvadlo. Dokážeme zajistit rovněž desky z materiálu HPL, postforming, umělý kámen či sklo. V případě dotazu Vám rádi poradíme.

Materiál: Jedná se o neporézní, tvárný materiál, při jehož spojování nevznikají spáry a vytváří dokonale hladkou plochu. Kuchyňská pracovní deska z umělého kamene vyniká svým designem, čistotou a jednoduchou údržbou. Navíc do ní lze zapustit kuchyňský dřez bez viditelných spojů.


Je to moderní kompaktní neporézní materiál používaný především při zařizování bytových, firemních a komerčních interiérů. Vysoké teploty nejsou překážkou, ale materiál je třeba zbytečně přetěžovat vysokými teplotami. Plusem je také, že umělý kámen nedisponuje nepravidelnou strukturou a ani trhlinami a spoji.


V naší nabídce si můžete vybrat obklady z vysoce odolného probarveného betonu, který je vhodný do interiérů i exteriérů nebo sádrové kamenné obklady, které doporučujeme instalovat pouze v interiérech. Litá umyvadla na desku - litý mramor, umělý kámen UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16.

Kamenné umyvadlové desky od Pražského kamene. Vybavte svou koupelnu skvělou umyvadlovou deskou z kamene. Materiál umělý kámen (Corian) je povrchový materiál nabízející designérům velké možnosti. Díky svým vynikajícím vlastnostem nachází uplatnění jak v domácnostech, tak v komerčním prostředí, jako jsou hotely, zdravotnická zařízení, obchody a administrativní centra. Ve výsledku umělý kámen Swanstone obstojí i při těžké zátěži, která je daleko za hranicemi každodenního použití.


Rekonstruujeme koupelnu a rádi bychom si pořídili umyvadlo zapuštěné do desky. Bohužel však ideální materiály jako je přírodní či umělý kámen apod. Konzoly Konzoly pro uchycení na zeď mohou být buď nerezové nebo kovové s povrchovou úpravou. Neporézní a homogenní umělý kámen zajišťuje odolnost proti skvrnám a výjimečnou tvrdost. I po letech zůstane kuchyňská sestava z umělého kamene stejně zářivá.


Vyrábí se z nadrceného barevného kameniva a pryskyřice, která vše spojí. Výsledkem je neporézní hygienický materiál, který je tvrdý, pevný a nenasakuje žádné tekutiny. Výhodou desek z umělého kamene je i to, že při jejich spojování nevznikají spáry. Právě proto se využívá i jako obklad na stěny, barové pulty, krby nebo v exteriéru jako obklad. Za běžný metr umělého kamene zaplatíte od 3do 4eur.


Projít si můžete i nabídku Zodiaq pracovních desek z umělého kamene. Pracovní desky z umělého kamene lze dodat prakticky v jakékoliv tloušťce a rozměru. Jejich výhodou je nižší cena oproti přírodnímu kameni, prakticky libovolná velikost a možnost dodání dřezu v barvě pracovní desky.

Dále spolupracujeme s českým výrobcem umělého kamene Technistone. Přináší pocit pohodlí, ale také luxusu a dokonalosti. Deska z kompaktního lamina, s integrovanými plastovými umyvadly.


Vše v estetickém designu afrického dubu s výraznými texturami a povrchovými úpravami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky