středa 24. srpna 2016

Lahev propan butan 10 kg cena

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.

Save Money with eBay Deals. Zakoupit ji tedy mohou pouze zákazníci, kteří si zboží vyz. LÁHEV PROPAN BUTAN a PROPAN Láhev, která dodá velké množství energie.


Ideální pro podnikatelské a průmyslové účely. Vhodná ve stavebnictví na izolační práce, temperování a vytápění staveb a sociálních zařízení, na tavení asfaltů při údržbě silnic, pro řezání a svařování kovů. Výměnu plynové naplně rovněž můžete provést na. Prodám lahve na propan - butan 10kg.


Již je nevyužiju, vhodné k výměně za plné kdekoliv na benzínce nebo tam kde prodávají pb. Cena je za kus, možný odběr po kusech.

Propan butan plynová bomba 10kg. Klasický a dobře známý ventil nutný pro připojení lahve o obsahu nebo kg. Tento typ je standardní a nejpoužívanější model pro vaření, grilování a podobné, menší, výkony spotřebičů. NÁPLŇ LAHVE, CENA (včetně DPH ). Láhev propan - butan kg ( bez náplně ) MEVA 316V (316V). Láhev na propan butan pro připojení svařovacích hořáků, topidel, grilů.


ASIST AE7HPB jsou kamna na propan - butan. Inzerát byl odebran z oblíbených. Zdrojem je běžná kg PB láhev. Tři stupně výkonu od do kW.


Bezpečnostní prvky, kolečka pro snadné přemístění. Kamna vytopí místnost až do objemu 1m3. Láhve na propan - butan.


Zakoupenou láhev je možno vyměnit na označených výměnných místech, u čerpacích stanic nebo naplnit přímo v plnírnách plynu. Příslušenství pro grily, tepelné zářiče, kempinkové vařiče, kamna. Propán-Bután - V cene donáška až k Vám domov Je to najbežnejší typ fľaše, určený pre široké použitie v domácnosti aj v biznise.


Veľmi obľúbená je na pripojenie k sporákom, záhradným grilom, teplogenerátorom a prenosným vykurovacím telesám. Ventil je přizpůsoben k odběru plynného skupenství. Množství plynu: kg Váha prázdného obalu: kg.

Nejpopulárnější typ láhve pro podnikatelské a průmyslové účely. Použití - vytápěcí lampy, hřiby, agregáty, grily. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat! Název, Cena bez DPH, Cena s DPH. Nápň PB kg , účtována pouze náplň bez obalu.


Možnost objednání vyměny prázdné láhve na PB - pouze osobní odběr. Na adresu naší provozovny je třeba. V domácnostech jsou PB lahve již tradičně hojně používány pro vaření nebo na přitápění.


Podobné fráze na Sleviste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky