pondělí 22. srpna 2016

Průtokový ohřívač vody eta

Ohřívač vody ETA začne vodu ohřívat okamžitě. To šetří nejen náklady na dodávku teplé vody nebo její dlouhodobé udržování v té správné teplotě, ale i čas strávený čekáním, než se voda ohřeje. Elektrický průtokový ohřívač ETA je vhodný především pro umyvadla, nabízíme však i model pro sprchu i dřez. Díky své velikosti navíc nezabere téměř žádné místo.


ETA průtokový ohřívač okamžitě ohřeje vodu kdykoliv a kdekoliv.

Při otevření ventilu teplé vody dochází při průtoku vody za pomoci membrány k sepnutí mikrospínače a tím k vlastnímu ohřevu. Teplota vody je závislá na průtoku vody. Vlastní ohřev vody probíhá ve výměníku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Zobrazit všechny recenze. Před nákupem je třeba brát na zřetel, že výkonnost tohoto beztlakového ohřívače není velká, a proto se hodí k zapojení ke kuchyňskému dřezu, umyvadlu v koupelně a ideálně na. Tento náhradní díl se již nedodává.

Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. Ocenění bylo uděleno na základě rozsáhlého celonárodního průzkumu tisíce českých spotřebitelů.


Stiebel Eltron EIL Trend malý beztlak. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Elektrické průtokové ohřívače vody řady PTO7jsou svým tvarovým řešením a rozměry určeny k použití např. Okamžitý ohřev teplé vody.


Kontrolní signalizace ohřevu vody. Jmenovité napětí 2V. Bez baterie pro umyvadlo - pro dřez - pro sprchu.


Dobrý den, je možno připojit tento průtokový ohřívač přímo na rozvod vody (tlakový)a zda je možno seřizovat množství průtokové vody. Děkuji za odpopvěď,můj mail je m. Nový kompaktní průtokový ohřívač vody od AEG zajišťuje hygienicky dokonalou pitnou vodu ve vaší kuchyni a zajišťuje horkou vodu v principu průtoku. Je ideální na mytí rukou, mytí se, holení se.


Kdekoliv, kde není zavedena teplá voda. Energiát, időt és pénzt spórol vele.

Ve výrobním programu najdete průtokové ohřívače tlakové, beztlakové, elektronicky řízené a výběr kompletů s různými typy baterií, které pokryjí celou řadu požadavků pro. Az ETA boltokban keresse Kérdése van? Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si. Konstrukce ohřívače vody : průtokový ohřívač. Provedení výrobku: bílá barva.


Určitě si vyberete také další Průtokové výrobců Dražice, ETA. Aukro vás ochrání, nakupujte bez obav. Když nákup neklapne, vrátíme vám peníze zpět včetně.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení. Dodáváme náhradní díly k průtokovým ohřívačům ETA. Celý popis a technické parametry. Vyberte si průtokové ohřívače vody přímo od výrobce. Součástí dodávky není baterie ani napájecí kabel, takže si ho musíte dokoupit nebo ohřívač připojit přímo do elektrické rozvodné sítě.


Naši pracovníci se Vám budou. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dlouho dobře a spolehlivě sloužil.


Při obsluze ohřívače je nutno dodržovat určité zásady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky