pátek 26. srpna 2016

Průmyslové odparky

Průmyslové odparky ECO-TECHNO. Nově jsme navázali spolupráci s italským výrobcem průmyslových odparek ECO-TECHNO srl. Vzhledem k odlišné technologii nebudou tyto odparky konkurencí pro u nás již zavedené německé odparky VACUDEST, ale vhodný doplněním našeho sortimentu. Nabídka je široká, zahrnuje jak nízkoteplotní.


Kompletní počítačově řízené zařízení určené pro nepřetržitý provoz bez nutnosti přítomnosti obsluhy. Rotační vakuové odparky se používají k odstranění rozpouštědel po chemických reakcích. V kombinaci s mírným teplem z odpařovací lázně se používá řízené vakuum k přivedení rozpouštědel k varu, nebo téměř k varu.


Efektivní destilace rozpouštědla vyžaduje vyvážené vakuum, aby se dosáhlo dostatečného snížení tlaku a molekulárního toku, aniž by došlo. Vakuové odparky s tepelným čerpadlem pracují s tlakem ve varné komoře okolo kPa, díky čemuž se roztok může vařit již při °C. Vakuové odparky vyžadují méně energie pro zátop oproti atmosférickým odparkám a mají nižší energetickou spotřebu.


Energetická spotřeba se liší mezi jednotlivými modely a začíná. Pokud vyžadujete zakoncentrování produktu, recyklaci rozpouštědla, sušení, (re) krystalizaci a provádění reflux reakce, BÜCHI vám nabízí kompletní řešení pro veškeré velkokapacitní aplikace. Zařízení se skládá z velkoobjemové rotační odparky , kompletního vakuového systému a recirkulačního chladiče. Své místo tu měly téměř vždy, jen jejich obliba se časem měnila.


Populární byly mozaiky zejména dubové, bukové či jasanové, a to kvůli své dostupnosti jak cenové, tak materiálu. Díky průmyslové řadě Hei-VAP jste vždy na bezpečné straně díky krytu, který chrání vás a vaše skleněné zboží! Hei-VAP můžete ovládat sami, měnit baňky v minutách a pracovat se zařízením s lehkostí. Použití pro čištění a recyklaci průmyslových odpadních vod a získání cenných druhotných surovin. Chemické směsi pro čištění a odmašťování v průmyslu.


Technologie a chemické směsi pro chemické odlakování dílů. Možnost provedení pro využití v EX prostorách. Na všech těchto zařízeních je vidět, že je vyrábějí lidé, kteří s chemií mají zkušenosti, vše je navíc precizně provedeno a důležitá je jejich. Projektování staveb, statika, výrobní dokumentace, návrhy FRP, posudky a výpočty, statické audity, inženýrská činnost a autorské.


Více jak let zkušeností ve výstavbě komerčních i soukromých projektů, jako jsou nákupní centra, průmyslové haly, skladové prostory, výstavba bytových komplexů a prostor. Naše společnost Portyx s. Nabízíme komplexní služby v oblasti energetiky a elektroinstalací od projektové dokumentace až po realizaci včetně revize a následného servisu. Neustálým zvyšováním našich znalostí v. Pokud se rozhodnete využít našich služeb v oblasti honování, zaručujeme vádodržení rozměru kvalitu povrchu Díky. Aparatury pro laboratorní i průmyslové použití, tenkostěnné odparky a zakázkové pilotní sestavy. Nové průmyslové zóny vznikly buď jako rekonverze tzv.


Keplerova), nebo jako doplňování a intenzifikace využití územních rezerv v návaznosti na původní areály ( průmyslové zóny Pavelkova, Železniční, Šlechtitelů). Vstupem spíše středních zahraničních investorů v různých. Dukla Industrial Park je příležitostí k realizaci investičních záměrů na připravených pozemcích a ke koupi jednotlivých pozemků. Skladový park společnosti Levné sklady s. Kladruby nad Labem a nabízí plně oplocený a střežený areál.


V současné době je výhradně užíván jako prostor pro výrobu a skladování v halách i na zpevněných venkovních plochách. Jeho umístění nevyvolává při jeho. Je však nutné podotknout, že určit přesný počet průmyslových zón v naší republice je velmi složité.


Neexistuje totiž žádný limit určující vymezení průmyslové zóny. Je tedy téměř nemožné přesně určit, zda se v tom kterém případě jedná o průmyslovou zónu či ne. Seznam průmyslových zón v ČR, jenž je. Nejvíce jsou naše služby využívány v chemických závodech, rafinériích a elektrárnách. Lom u Mostu, to je místo, kde nás najdete.


Pronájem stavebních strojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky