úterý 9. srpna 2016

Bambusové povlečení matějovský

Dalšími výhodami bambusového povlečení jsou okamžitá absorpce a odvod vlhkosti, velmi jemný omak a přirozený lesk. Složení je bambusové vlákno a česaná bavlna. Bambusové povlečení je opatřeno komfortním zipovým uzávěrem. K tomuto povlečení doporučujeme výhradně prostěradla jersey. Dopřejte si pohodlí ve své koupelně s pestrou nabídkou luxusních ručníků a osušek z řady Matějovský Collection.


Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů.

Značka Matějovský se díky svým mnohaletým zkušenostem v oboru stala jednou z nejvyhledávanějších značek mezi všemi, kteří touží po kvalitním a moderním povlečení pro zpestření své ložnice či dětského pokoje. Díky trvalé spokojenosti svých zákazníků se povlečení od tohoto výrobce těší stále větší oblibě. Překvapí vás, že přírodní bambus je tak hedvábně jemný na dotek , že se s ním budete cítit, jako byste tančili s anděly na obloze v peřinách z nadýchaných mraků. Nabízíme vám ručně šité bambusové povlečení české výroby.


Jelikož všechny produkty šijeme sami v naší vlastní dílně, jsme schopni vám na objednání ušít povlečení dle vašich představ. Nevyhovuje-li vám naše nabídka barevnými odstíny či rozměrem, neváhejte nás kontaktovat. Povlečení bavlněný satén Matějovský Svěží károvaný motiv s cik-cak vzorem v odstínech pastelové lososové, krémové a šedé na povlečení MANGO bude ozdobou každé ložnice.


Potom je organický bambusový satén jasnou volbou!

Dále nabízíme froté ručníky a osušky, utěrky, župany, pyžama, plážové osušky, ložní povlečení. Proměňte svoji ložnici pomocí luxusního povlečení - bambusové , mako satén a jiné - v kouzelné místo, kde se Vám bude nádherně usínat. Dovolte si sladké sny v přepychu.


V naší nabídce naleznete přepychové ložní prádlo z Mako saténu či bambusu, ale i vybrané luxusní povlečení z bavlněného saténu. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Novinkou jsou luxusní ručníky a osušky z bambusového vlákna. Tyto bambusové ručníky a osušky se hodí se do koupelny bez přirozeného větrání.


Bambus má přirozenou antibiotickou funkci, nevznikají v něm plísně, ani se nemnoží bakterie. Nedochází proto ke vzniku nepříjemných pachů. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Krásné sny Vám zaručí povlečení z bambusu.


Vlákna mají oblý povrch, díky kterému je látka hebká, poddajná, měkká a jemná. Užívat si můžete i dovádění s dětmi, povlečení je pevné, jen tak se neroztrhne a má velmi vysokou trvanlivost. Potěšte sebe i Vaši drahou polovičku luxusním. Ložnice Textil do ložnice Povlečení Odebrat filtry.


Flanelové povlečení je lehké, hřejivé a příjemně měkké na omak, vhodné převážně pro chladnější měsíce.

Co se týká údržby, doporučujeme při praní používat aviváž, tak si u flanelového povlečení udržíte jeho jemnost. Také doporučujeme po vyprání flanelové povlečení přežehlit – lépe si tím udržuje. Oblíbené luxusní ručníky a osušky Matějovský české výroby levně. Proč se zachumlat do povlečení od nás?


V MKLůžkoviny pro vás vybíráme jen taková povlečení , v kterých se s lehkostí usíná. A zároveň se ráno těžce opouští. Kvalitní materiály, výběr širší než královská postel.


Díky tomu už jsme povlékli postele ve vesnických chalupách, luxusních hotelech i městských bytech. Nabízí výrobky české značky Bonatex a mnoha dalších známých značek, u kterých vždy ručí za kvalitu produktů. Vybírat můžete z nepřeberného množství vzorů a barev.


Patříme mezi nějvětší distributory lužkovin pro český a slovensky trh. V sortimentu naší společnosti najdete především ložní povlečení firmy Matějovský - povlečení , která vyrábí dětské povlečení do postýlky s motivy zahraničních i českých pohádek a filmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky