pátek 19. srpna 2016

Podzimní dekorace

Nejkrásnější podzimní dekorace : Vše potřebné najdete v přírodě. Vyberte si přírodniny, které rozzáří váš domov, a vyrobte si nějakou hezkou podzimní dekoraci. Ve fotogalerii pro vás máme spoustu krásných tipů a. Ladder Decor Vánoční Věnce Výzdoba Domácnosti.


Podzimní dekorace z břízy. Paola Paulina uložil(a) pin na nástěnku krasa.

Z podzimní procházky si přineste dozrálé kaštany, žaludy, bukvice, větvičky šípkové růže, suché barevné listí z javorů nebo pestré výhony vřesů, které taky můžete použít pro podzimní dekorace u vás doma. Jedním z nejtypičtějších plodů podzimu jsou tykve, u kterých oceňujeme poměrně dlouhou trvanlivost. Hledáte inspiraci a návody jak si vyrobit originální podzimní dekorace ? Vyrobit si můžeme výzdobu do bytu, dekorace na dveře, před dveře, do zahrady i podzimní truhlíky.


Využít můžeme téměř vše, co v přírodě nasbíráme. Ať jsou to nádherně barevné listy, větvičky. U nás se svátek sice neslaví, máme komornější Dušičky, ale dekorace z dýní si nemusíme odpírat. Ať už jsou to spadané listí, větvičky stromů a keřů s listy nebo plody, ale i úplně holé, kaštany, žaludy, ořechy, jablíčka, kdoule, okrasné tykve, šlahouny břečťanu nebo třeba mech.


Nádherně vypadají i dekorace doplněné podzimními květinami, jako jsou vřes nebo listopadky.

Do proutěného koše je potřeba předem vložit nepropustnou fólii, abychom mohli květiny bez problému zalévat. Halloweenská dýně je častá podzimní dekorace před dům. Nejčastěji se pouštíme do vyřezávání dýně, ale možností je mnohem více. Jednu z nich vám dnes ukážeme. Jde o dýni, která slouží jako květináč pro odolné rostliny sukulenty.


Základem je dýně, která má pokud možno prohlubeň na své špičce, kam budeme. Pak všechno přivážeme na šňůrky,. A začal kralovat podzim. Léto odeznělo a přišly už první podzimní dny.


Je čas stěhování se ze zahrad dovnitř domů. Dny se více a více krátí. Nastává doba, kdy milovníci svíček mají pré. Využijte ještě babí léto k procházkám lesem. Všechny dekorace , které jsme do této kategorii připravili, jsou inspirovány právě tímto ročním obdobím.


Nezapomněli jsme ani na halloweenské ozdobné dýně a další dekorace patřící k této tradici. Vychutnejte si barevné období. Vázy nejen s čerstvými květinami již dávno nemusí sloužit pouze jako dekorace , ale i jako dominantní prvek udávající styl celé domácnosti.


V současné době je na trhu nepřeberné množství váz rozličných barev, materiálů nebo tvarů, stačí si jen vybrat tu pravou. Tyto dekorace se většinou nesou v barevných odstínech spadaného listí (hnědé, žluté a červené).

Kdo by nemiloval chvíle, kdy za okny vládne pošmurné počasí a doma poklidná atmosféra, kterou si užíváte zavrtaní pod teplou dekou s šálkem dobrého nápoje. Magickou podzimní atmosféru si ale nemusíte užívat jen venku. Díky dekoracím si ji snadno můžete přenést i domů.


Dekorační dýně, ježci, figurky, ubrousky a mnohé další. Všechno zboží máme skladem, ihned k odeslání. Nabízíme zde bytové doplňky, bytové dekorace , zdobené věnce na dveře a dekorace na stůl. Najdete zde i dárky a keramiku s levandulí, koše, věnce, proutí, srdce, zboží s patinou, hodiny, obrazy, teploměry, celoroční a sezónní dekorace , girlandy, fotorámečky, věšáky, ubrousky na decoupage, zboží ve stylu Provence.


K podzimnímu období neodmyslitelně patří suché listí, větve, červené šípky a jeřabiny, houby, ořechy a dýně. Přeneste si kousek přírody i do svých domovů a ozdobte si podzimními dekoracemi vstupní dveře, kuchyň, chodbu či okna. Pro zahradu, terasu či.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky