středa 10. srpna 2016

Komůrkový polykarbonát 4mm

Komůrkový polykarbonát 4mm

Deska je lehká, odolná proti nárazu, snadno se instaluje, umožňuje ohýbání za studena. Lícová strana obsahuje UV ochranný film proti UV záření, tato ochrana předurčuje použití polykarbonátu v exteriéru, kde je vystaven. POLYKARBONÁTOVÁ DESKA PROFI MM. Polykarbonátová deska o síle mm. Desky mohou být dvoustěnné (s jednou vrstvou vnitřních komůrek) až desetistěnné (devět vnitřních komůrek).


Komůrkové desky Marlon ST vyrábí britská firma BRETT MARTIN LTD. Trapézový polykarbonát dle barvy Athermic, bronz (hnědá, kouřová), čirá. Vlnovky z polykarbonátu dle barvy bronz (hnědá, kouřová), čirá. Komůrkový polykarbonát dle tloušťky 4mm , 6mm, 8mm, 10mm. Plný polykarbonát Bez UV GP dle.


LANIT PLAST - velkoobcho maloobcho eshopy. Trapézové, vlnité, plné a komůrkové desky z polykarbonátu a ze sklolaminátu, plexisklo, polykarbonát , polykarbonátové zámkové desky, desky z plexiskla, světlíky, skleníky z polykarbonátu, pařníky, foliovníky, zahradní domky na nářadí, voliéry. V nabídkce máme materiál na.


Komůrkový polykarbonát 4mm

Desky z komůrkového polykarbonátu (v síle 4mm - 16mm) je možné za studena ohývat do oblouku podle nosné konstrukce - poloměry ohybu naleznete v Technickém listu u jednotlivých produktů. Dutinkové polykarbonátové desky, jsou ideálním řešením pro zateplené prosklení střech a stěn. Struktura komůrek TW, tj. Rozměry desky se uvádí vždy jako šířka (kolmo přes komůrky) x délka (po komůrkách) , tj.


Chcete komůrkové polykarbonátové desky v tloušťce 4mm ? Nařežeme vám ho dle potřeby a rychle dopravíme k vám. Montážní příslušenství. Proto poskytujeme nadstandardní záruku let na povětrnostní vlivy.


Komůrkový polykarbonát 4mm

Používá se na konstrukci lehkých přístřešků, stříšek, pergol a všude tam, kde je vyžadovaná nerozbitná náhrada minerálního skla a je zapotřebí přistínění. Minimální sklon střechy musí být alespoň 5° kvůli odtoku dešťové vody. Dutinkový polykarbonát Nabízíme polykarbonát komůrkový (dutinkový) značky Lexan, Arla a. MAKROLON mm - čirá komůrková dvoustěnná deska z polyk. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Komurkovy polykarbonat 4mm.


Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Zajišťujeme vše od poradenství, formátování desek, prodej děleného materiálu, rozvoz po celé ČR. LanitPlast nebo anglické značky Vitavia, ale nově i skleníky z vlastní výroby.


Pro výrobu našich skleníků jsme využili volných výrobních kapacit několika výrobců v okolních státech, která nám byla nabídnuta. Používá se zejména na konsrukci pergol, lehkých přístřešků, stříšek, dělících interiérových příček a jako podkladový materiál v reklamě. Lanitplast polykarbonát komůrkový mm bronz x m. Má vysokou odolnost vůči povětrnostním vlivům, střídání teplot a UV záření.


Průhledný polykarbonát je vhodnou náhradou klasického skla všude tam, kde by jeho použití bylo nebezpečné či jinak nevhodné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky