středa 24. srpna 2016

Nabíječka tablet 5v 2a

Nabíječka na tablet movano lenovo thinkpad - 5. USB) - možnost vrátit zboží ZDARMA do 30ti dní. USB) od výrobce Movano v kategorii NOTHING za skvělé ceny v e-shopu Kabelmánie. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

USB C kabelu, bílá USB C kabelu, bílá Originální nabíjecí cestovní adaptér v bílé barvě do elektrické sítě s výstupem USB, rychlé nabíjení díky výstupnímu proudu až 2A při napětí 5V nebo 9V. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Adaptéry pro tablety skladem.


AlzaPower, CONNECT IT, Hama a dalších. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.

Lowest Prices on Top Items. Měl jsem sice obavu, když se týdny nic nedělo, ale nakonec zboží ( nabíječka na tablet ) dorazilo v pořádku. Kdo se obrní trpělivostí, tak bude spokojen.


Nový, náhradní adaptér pro tablet značky Movano s certifikátem kvality CE, ROHS. Hodnoty adaptéru na výstupu (OUTPUT): V , A (W) Konektor: Vnější průměr 2. Jedná se o vhodnou alternativu za Váš nefunkční, originální adaptér. Nabíjecí sada 2voptimalizovaná pro tablety a rychlé nabíjení nových smartphonů Samsung Galaxy i zařízení jiných značek s USB Typ C konektorem.


Hlavní město Praha, cena 230Kč, od viprodej na Sbazar. Inzerát NABÍJEČKA k TABLETU či MOBILU 5V - 2A v okrese České Budějovice, cena 150Kč, od Sardana Sbazar. Popis: NOVÁ , NEPOUŽITÁ. Tento napájecí adaptér nahrazuje originální síťový zdroj (nabíječku) a je plně kompatibilní s níže uvedenými řadami tabletů Prestigio. Máme v nabídce, plus další doplňky pro tablety.


Nabijecka pro tablet samsung 5v 2a cerna. Fiber type: 50um or 62. Nabíjecí adaptér pro notebook 19V 37A 45W konektor 5mm x 5mm - 2-pin C. TRX Akyga AK-TB-Univerzální elegantní nabíječka vhodná pro tablety. We Have Almost Everything on eBay.


NABÍJEČKA PRO TABLET SAMSUNG 5V 2A (PIN) Mitsu.

Bay Gifts to the Rescue. Cestovní nabíječka Micro výstupem 2A je ideální pro uživatele, kteří potřebují nabít své tablety prostřednictvím klasické zásuvky. Nechybí ani signalizace nabíjení v podobě světelné kontrolky.


Nabíjačka na notebook tablet 5V 2A microUSB Objednaj ešte dnes Nabíjačky Podľa rozmerov Nabíjačka na notebook za najlepšie ceny. Redukce je na vstupní straně vybavena micro HDMI konektorem typu samec, který se připojí do notebooku nebo tabletu vybaveným tímto rozhraním a na druhé straně se nachází VGA rozhraní typu samice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky