úterý 23. srpna 2016

Gril 3v1 multifunkční nerezový

Pokrm je tepelně připravován nad nádobou s vodní lázní pomocí tepla a dýmu, nedochází ke vzniku zdraví škodlivých látek, které by se jinak dostávaly do pokrmů. Grilmen TOP 3vumožňuje všem fanouškům grilování střídat různé způsoby přípravy pokrmů a to i během grilování. Gril 3vumožňuje udit, grilovat i opékat. Gril se skládá ze tří částí - ohniště, vyšší gril.


Multifunkční gril 3vnerezový umožňuje udit, grilovat i opékat.

Na výběr je bedna jednodílná, pouze na gril 3va bedna dvoudílná (zde získáte navíc další úložný prostor v horní bedně na gril na kuře, případně další grilovací pomůcky jako je nářadí, čistící prostředky, podpalovače atd.). Koupí bedny společně s grilem ušetříte přes 8Kč oproti nákupu bedny samostatně! Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tím nedochází ke vzniku zdraví škodlivých látek, které by se jinak dostávaly do pokrmů. Cattara, TEPRO, Happy Green a dalších.


Zahradní, Zahradní ohniště, Vodní. Gril umožňuje udit, grilovat i opékat.

Spodní dvě části mají dvířka pro přikládání a kontrolu ohně. Plynový nerezový BBQ gril s bočním hořákem AVENBERG COLORADO. Přenosný gril , malý gril a mini gril – grilujte vždy a všude. Přenosné grily mají nízkou hmotnost a konstrukci přizpůsobenou pro snadné přenášení.


Milovníkům domácích zauzených lahůdek doporučujeme prohlédnout také samostatné udírny, které se stanou doplňkem vaší zahrady. Upravený multifunkční gril 3vna elektrické uzení. Pokud vybíráte zahradní gril , jistě nepodceňujte materiál.


Ten určuje z velké míry tepelné vlastnosti i životnost grilu. Stolní gril vhodný pro zábavné rodinné večery. Grilovací ploha i raclette pánvičky jsou opatřeny nepřilnavým povrchem Whitford Xylan.


Potěší studená zóna pro odložení raclette. Nádoba na fondue má univerzální využití, např. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Grilmen 3vTOP umožňuje všem fanouškům grilování střídat různé způsoby přípravy pokrmů a to i během grilování. Je vybaven termostaty pro ideální nastavení obou pečících ploch. Vysoce mobilní multifunkční gril na dřevěné uhlí.


Komfortní gril za auto v němž ugrilujete prase, krkovice, kuřata, uzené kýty apod. Gril na dřevo je zpravidla velký a umožňuje rožnění selete, krůty, kuřat či jiných velkých kusů masa a potravin. Naproti tomu gril na dřevěné uhlí nebo brikety má typicky menší konstrukci.


Přečtěte si báječných tipů, jak grilovat na dřevěném uhlí. Sendvičovač - gril - vaflovač - 3v1. Univerzální přístroj na přípravu sendvičů, na grilování nebo na pravé belgické vafle. Pečící desky lze snadno měnit a díky nepřilnavému povrchu i snadno čistit.


Přístroj je vybaven termostatem pro nastavení teploty pečení. Polohovatelný gril MADISON s masivní litinovou grilova. Díky tomu můžete grilovat, zapékat a udržovat teplotu pokrmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky