čtvrtek 25. srpna 2016

Profesionální brousek na nože

Nelekněte se složitě vypadající konstrukce. Diamantový profesionální brousek na nože a nůžky Warthog je vysoce kvalitní, vhodný i na keramické nože , stabilní díky protiskluzové podložce, velice jednoduchý na použití i údržbu a ač to tak možná nevypadá, nezabere moc místa. Všechny čepele ve vaší kuchyní budou nyní naostřené a vy se nemusíte bát tupých nožů. S tímto brouskem hravě naostříte veškeré typy nožů v jedné sekundě.


Profesionální brousek na nože

Vyrobeno z ABS a nerezové oceli. Obsahuje dvě ramena, po nichž klouže čepel nože. Zaručuje velmi snadné použití. Chceme Vás informovat že z důvodu covid-není možné přijímat u přepravců hotovost.


Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit. Při výběru kvalitního nože bychom neměli zapomenout ani na kvalitní brousek. Profesionální brousek na nože. Na současném trhu existuje široká škála produktů.


Protože i ten nejkvalitnější nůž se jednou ztupí, je důležité si pořídit brousek na nože , který vám následně. Oblékněte si zástěru a nabruste si všechny nože , co v kuchyni máte, na novém profesionálním brousku na nože InnovaGoods Kitchen. Jak vybrat brousek na nože.


Na trhu naleznete mnoho dostupných modelů brousků na nože. Díky tomu nemusí být úplně jednoduché se mezi nimi vyznat. Abyste už nikdy neměli tupý nůž, který nemáte čím nabrousit, je dobré si vybrat kvalitní produkt určený na broušení vašich nožů zvaný brousek na nože.


Profesionální brousek na nože

Oblečte si zástěru a nabruste si všechny nože , co v kuchyni máte, na profesionálním brousku na nože InnovaGoods! Umí brousit i japonské nože a nože se zubatou čepelí. Vybíráme: brousek na nože Jak správně vybrat kvalitní brousek na nože ? Rychlý a snadný způsob, jak naostřit - doostřit ostří nože.


Bezpečnostnprovedení chránící ruce. Na kameny lze použít olej nebo vodu. Detailní popis produktu. Nerezový ostřič nožů, který je určený jak pro profesionální prostředí, tak pro domácnost.


Profesionální brousek na nože

Brousky na nože ) Hodnocení produktu:. Ostřete, bruste a leštěte všechny tupé kuchyňské nože jako profesionál! Pracuje na všechny typy nožů!


Bavarian Edge - Ostří ostré jako břitva během několika sekun s jedno stranným, oboustranným, nebo zkoseným ostřím Ostrí nože nože během několika sekund. S moderními brousky na nože ostří nabrousíte rychle a snadno, stejně dobře poslouží i kvalitní brusný kámen nebo ocílka. Brousek pro stálou ostrost vašich nožů. Pravidelná údržba nožů prodlužuje jejich životnost, udržujte své nože stále ostré. Tento brousek od slovenské značky Delphin je vyroben z nejkvalitnějších materiálů.


Diamantová plocha brousku je určena pro ostření nože a žlábek pro ostření háčku. Na konci protiskluzové pogumované rukojeti se nachází pojistné lanko na zápěstí a zaoblené rohy brousku jsou zárukou naprosto praktického použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky