pondělí 8. srpna 2016

Plech na pizzu děrovaný

Za tepla válcovaný plec s troudem upraveným povrchem. Lze na něm péct pizzu i koláče. Představujeme vybavení na pizzu o mnoha různých průměrech, záleží jen na vašich přáních a požadavcích. Vyzkoušejte pizza plechy odolávající vysokým teplotám pouze v našem e-shopu.


Formy a plechy na pečení DELÍCIA jsou vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů.

Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky. Potažený dvojitým nepřilaným povrchem. Vhodný také na mraženou pizzu.


Je vhodný také na mraženou pizzu. Plech má zespodu vliso. Zespoda vlisované nožičky. Nelze mýt v myčce na nádobí. Nabízíme různé velikosti.

Průměr plechu je cm. Není vhodný do myčky na nádobí. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Děrovaný plech na pizzu s nepřilnavým teflonovým povrchem. Těsto na pizzu MAKRO ČR. Unsubscribe from MAKRO ČR? This feature is not available right now. Please try again later.


Z nízkého plechu (výška cm) pizzu vždy snado vyklopíte. Díky dvěma nepřilnavým vrstvám nemusíte přidávat olej. Kvalitní plech s prvotřídní nepřilnavou vrstvou je pro pečení naslano i nasladko naprosto nezbytný. Logo TESCOMA nesou plechy nízké, hluboké i ty úplně bez okrajů.


Pečení je radost a to moc dobře ví i britská značka Sabichi. Ta ve svých receptech na pomocníky v kuchyni spojuje důmyslnost a kvalitní materiály, což dalo vzniknout sérii nepostradatelných pečících plechů a forem. Praktický kulatý děrovaný plech na křupavou pizzu čerstvě vyrobenou, chlazenou nebo mraženou.

Skladem (ks) 3Kč Do košíku. Pečící kámen na pizzu Orion, cm. Grilovací deska s nepřilnavým povrchem Grande, x cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. PLECH NA PIZZU , průměr cm. ANO, a uvidíte, jak skvěle chutná pizza nebo koláč upečený pravě na něm.


Dírky umožňují pravidelný rozvod tepla a tím stejnoměrné upečení pizzy do křupava či koláče do akorát tak všude stejně :). Německu Upečte si doma tu nejlepší pizzu. V tomto díle vás naučím si snadno udělat z vlastního těsta pravou italskou pizzu , která je k nerozeznání od těch profi restauračních!


Jedná se o stejné těsto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky