čtvrtek 18. srpna 2016

Sušák na balkonové zábradlí

Okenní sušák na prádlo, na balkón, do lodžie i do koupelny. Držáky truhlíků, antén SAT a wifi. Balkonové sušáky na prádlo (30).


Závěsný sušák na zábradlí BALCO Sušící plocha m pojme až kg prádla, antikorozní úprava, lze složit. Tuto mnohostrannou lištu k zavěšení s šesti háky lze použit prakticky všude: na radiátor jako sušák na prádlo, na skříň nebo dveře jako věšák, na sprchové kabiny, balkonové zábradlí atd.

Postranní díly jsou také použitelné samostatně jako háky na dveře, aby oblečení uschonuot nebo vyvětralo. Po usušení prádla se sušák jednoduše shrne a tím získáte opět místo. V našem sortimentu naleznete také balkonové sušáky vhodné na zasklené lodžie. Tento sušák prádla s posuvnými šňůrami je velmi praktický a vhodný na všechny balkony. Na požádání Vám vyrobíme i atipický rozměr tohoto balkonového sušáku na.


Pokud upřednostňujete věšení prádla na klasických prádelních šňůrách, pak pro vás máme držáky prádelních šňůr. Jednoduchý sušák za dobrou cenu.

Je kombinací kovového lakovaného sušáku a plastů vyrobených vstřikováním za pomoci dusíku. Hliníkové zábradlí vám zpříjemní pobyt na balkóně, lodžii či terase. Sušák na radiátor Brezza 100.


Budete mít oprávněný pocit bezpečí a svůj balkón můžete začít naplno využívat. Navíc brzy zjistíte, že vaše nové zábradlí je bezúdržbové a nevadí mu žádné počasí. Nerezaví ani nemění barvu. I za deset let bude jako nové, bezas. Kvalitní sušák na prádlo Classic 1Solid od značky Leifheit s výklopnými bočnicemi nabízí m sušicí plochy, čili pojme až pračky prádla.


Disponuje otvory pro zavěšení ramínek. Zdarma sušák na prádlo Classic se hodí na zavěšení na balkon či okno. Poradíme při výběru levného nebo jedinečného zábradlí na balkon.


CZ Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Je upevněn pomocí objímek z nerezové oceli a jeho stabilita je zajištěna opěrnými nožkami upevněnými k dalším částem zábradlí tak, aby nedocházelo ke zvedání sušáku vlivem větru. Už nikdy Vám prádelní šňůry nebudou překážet při koupání či sprchování.


Způsob upevnění - montáž na stěnu pomocí hmoždinek a vrutů či chemické kotvy. Pak se vám zalíbí šikovně řešený sušák na prádlo, který se dá zavěsit za okno nebo balkonové zábradlí.

Varianty konstrukcí balkonů a lodžií. Cena za montáž je 90- Kč za bm. Schodiště se kalkuluje samostatně. Za mléčná a kouřová skla je příplatek 5Kč za mvč.


Ostatní odstíny skel řešíme idividuálně. Délka hliníkového profilu je cm. Kategorie se zajímavým sortimentem. Truhlíky, které ozdobí zábradlí nebo okap.


Speciální truhlíky umožní umístění truhlíku na balkónové zábradlí , plot a nebo okap.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky