pátek 8. června 2018

Nástavce na kompresor

Nástavce na kompresor

Cieľom je vyprodukovať vysoký tlak, ktorý sa dá využiť na natlakovanie piva v sude, striekanie farby či laku, poháňanie pneumatického náradia alebo dofúknutie pneumatiky. Ovšem větší příkony, kolem a více kW, už nebude kompresor dobře fungovat, tam je potřeba motorické jištění. Sháníte-li kompresor nebo čerpadlo, jste v této kategorii správně. Nabízíme kvalitní výrobky v širokém cenovém rozmezí pro každého. Od hobby přístrojů až po průmyslové kompresory.


Vyberte si kompresor , který bude vhodný například pro nafukování osobních i menších nákladních vozů nebo profesionálnější. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vertikální kompresor představuje inovativní zařízení, které má skvělý výkon a zároveň minimální nároky na údržbu – jedná se totiž o bezolejové provedení. Na vstupu do tlakové nádoby je umístěn zpětný ventil, který zabraňuje proudění stlačeného vzduchu zpět do kompresoru po zastavení stroje.


Na této stránce najdete levné kompresory, respektive všechny kompresory seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. COMPASS, Powerplus, Scheppach a dalších.


Můžete jej použít i pro snadné nafouknutí gum na vašem kole, proto pokud plánujete kompresor využívat zejména na cestách, je tento správnou volbou. Výrobek je určen pro krátkodobé použití dofoukávání pneumatik, kol, balónů, plavacích prostředků apod. Je nepostradatelný v autech, které již podle nového předpisu nemusí mít náhradní kolo, ale postačuje právě lepící spray a kompresor k dofouknutí zalepeného kola. K balení dostanete nástavce na tlakování matrací, míčů apod.


Pokud se chystáte na chatu, kde budete potřebovat kompresor , máme pro Vás skvělou nabídku kompresorů přenosných. Jsou lehké, proto se snadno přenášejí z místa na místo. Tyto kompresory se dají vzít například i na dovolenou, kde ho využijete například k nafouknutí raftu na vodu. Svítilna má vysoce svítivé LED. Připojuje se do zásuvky zapalovače.


Maximální doba trvalého. Využívá se při různých pneumatických. Rovněž se využívá při čištění, dofukování nebo natlakování jiných pracovních strojů. Olejový kompresor s objemem litrů.


Elektrický kompresor Gala je praktickou pomůckou, díky které rychle a jednoduše nafouknete sportovní míče, pneu, nafukovací matrace a hračky a další příslušenství. Díky analogovému budíku budete mít také perfektní přehled o huštění. Díky jeho rozměrům a hmotnosti cca kg jej hravě můžete používat i na cestách. Jak již název napovídá, olejový kompresor má mechanismus mazaný olejem, který je nutno čas od času kontrolovat a měnit. Systém je ale méně namáhán a přístroj nejenže snese vyšší zátěž, ale má i delší životnost.


Kompresory se dále rozlišují na olejové a bezolejové. U výběru vzduchového kompresoru je nejdůležitější si rozmyslet, jakému účelu bude sloužit. Jiné nároky jsou totiž kladeny na kompresor používaný například pro lakování a na stroj pohánějící pneumatické nářadí, které má spotřebu vzduchu o poznání vyšší.


Vždy je proto dobré přemýšlet v širším. Vážení zákazníci, jako kompenzaci za zrušenou výstavu TECHAGRO Vám nabízíme nákup zboží za zvýhodněné ceny v období od 27. Komínové nástavce jsou důležitým pomocníkem pro zlepšení komínového tahu. Námi nabízené nástavce na komín nabízejí možnost dalšího navyšování a snadnou montáž pomocí šroubovatelných spon. Vnější plášť i vnitřní roura jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli.


Pumpa stroje je u tohoto kompresoru mazána olejem, což prodlužuje životnost celého stroje i při častém používání. Panel plnící na paintball dvoupákový s regulací 3na 2bar, komplet, PARAMINA. Nástavce na skříně jsou praktickým doplňkem všude tam, kde je nedostatek místa. Do nádstavce na skříň lze také ukládat sezónní oblečení, případně věci, které nepotřebujeme denně. Nabízíme nástavce ke skříni kompatibilní s jednotlivými typy skříní.


Vyzkoušejte tento praktický doplněk bytového zařízení. Dobrodošli na naš zvanični sajt. Vyberajte kompresor s takým tlakom, aby spĺňal požiadavky na tlak vašich pneumatik s dostatočnou rezervou.


Ak model obsahuje systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky