pondělí 25. června 2018

Mora cs 623 mw

CS 6MW Elektrický sporák. Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvorba www stránek Wi. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Elektrický sporák Mora se sklokeramickou varnou deskou, který nabízí tři varné zóny a jedno odkládací místo na hrnce.

Nemusíte si tedy pořizovat sporák s litinovými plotýnkami, ale můžete i se sklokeramikou a oživit tak vzhled kuchyně. Veškeré informace o produktu. Sporák Mora CS623MW pracuje v energetické třídě A. Netradiční, ale praktické rozestavění varných zón umožňuje rychlé a bezpečné vaření. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Hlídat podobné Vyprodáno.

Elektrické, plynové a kombinované sporáky Mora Sklokeramický sporák Euronics. Tato nabídka již bohužel. Ukazatel zbytkového tepla. Nejlevnější e-shop NetObchodak.


Zboží za akční ceny, slevy. Všechny návody od výrobce Mora , které si můžete filtrovat dle kategorií. Hledali jste mora cs mw ? Elektrický multifunkční sporák Mora CS 6MW s odolnou sklokeramickou deskou, která odolá až 100kg zatížení.


Je dokonale hladká a bez pórů. Trouba nabízí unikátní ekologickou pečící funkci, která při použití využívá ventilátor, a tak stačí nastavit teplotu o – 20°C nižší než při běžném pečení bez ventilátoru. K dispozici jsou tři varné zóny a jedno speciální odkládací místo. Přesná regulace teploty v rozmezí až 250°C. Pro lepší přehled je trouba osvětlená.


Produkty vyrobené firmou Mora řadit. Společnost Mora vytvořila volně stojící elektrický sporák, který tvoří sklokeramická varná deska se čtyřmi Hi-light zónami a multifunkční trouba o objemu l.

Tak velký prostor můžete využít k pečení i většího množství jídla, např. Výsuvný teleskopický rošt usnadňuje manipulaci s plechy v troubě. Praktický úložný prostor ve spodní části pojme příslušenství potřebné pro vaření. For example, items could have custom names, descriptions, or colors. Pračka má k dispozici programů a přehledný digitální displej.


Díky aplikaci Smart Touch můžete pračku pomocí NFC propojit s chytrým telefonem a stahovat až nových funkcí a cyklů. Varné zóny typu Hi-Light z toho jedna DUO. Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben. Tento klasický sporák Mora CS 8MW se sklokeramickou deskou je vybaven velkým hlubokým pekáčem o objemu l, takže můžete navařit na dva dny dopředu nebo připravit pokrm pro velkou skupinu lidí.


Funkce Cmax zaručuje rychlý předehřev trouby na zvolenou teplotu, po jejím dosažení přepnete na požadovanou funkci pro pečení. MORA VT548MX rúra vstavaná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky