středa 27. června 2018

Keramická miska na polévku

Miska na polévku s puntíky 560ml. Nádherná keramická miska na polévku je ideální pro milovníky chalupářského stylu. Krásný dekor s puntíky zaujme každou návštěvu a vám bude dělat radost. Navíc je tato miska i stylovou dekorací do kuchyně!


Porcelánová miska ve vzoru English Garden vhodná na cereálie, kompoty, pudinky nebo i na polévku. Jednobarevné i pestré s mnoha zajímavými a atraktivními dekory, různé tvary, objemy a velikosti, to vše naleznete v nabídce keramických.

Kč Šedá keramická miska Unimasa Heart, 5ml Skladem. Detail produktu Do obchodu. Otevřený odvzdušňovací ventil umožňuje ohřev pokrmů s nasazeným víkem a tím zabraňuje zašpinění mikrovlnné trouby vystříknutím ohřívaných potravin. Hrnek je ideální pro ohřev a. Luxusní keramická miska s ptáčky, je vhodná na polévku , domácí mussli i jako doplněk na stůl!


Pokud hledáte originální nádobí do vaší domácnosti, keramika je jasná volba. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ceny jsou uváděny bez DPH. Misky a mísy na stylové servírování i pohodlné vaření. Ani vaše jídlo nechce být mimo mísu. Vyberte si z nabídky porcelánových, skleněných, dřevěných či plastových mís a misek přesně takové, jaké potřebujete pro příjemné servírování a uskladnění potravin.


KERAMICKÁ MISKA SE DVĚMA OUŠKY. Tato keramická miska je nakonec tak univerzální, že se může najít spousta jiných příležitostí, abychom využili její půvab. Malá miska se skvěle hodí jako mísa na salát nebo miska na polévku. Dekorativní mísy „Stripy“ mohou tvořit větší stylové soupravy v rámci jedné řady nebo doplněné o jiné porcelánové. Hodí se na snídani, svačinu i salát.


Na Westwing na vás čekají nejen úžasné keramické misky, ale také mnoho stylových bytových doplňků, krásných dekorací a designového nábytku se slevou až. Na polévku bujonové misky a na saláty misky salátové, mísy na ovoce se sklem. Keramická miska může plnit řadu úloh.


Medovník, příborník, vařečkovník nebo odkladač na vařečky a zběračky nesmí u Vás v kuchyni chybět. Formy na bábovky malé či velké, velikonoční beránky, no prostě pečeme a myjeme v myčce. Tepelné podložky pod hrnce, které se dají. Glazovaná bielou glazúrou a zdobená ručne maľovaným motívom , pálená na 980°C - dva výpaly.


Polévková miska má jedinečnou zvlněnou vn.

Vtipná keramická čajová miska zdobená psími motivy je skvělá na polévku , domácí mussli i jako doplněk na stůl! Pokud patříte mezi milovníky čaje, tato keramická čajová miska bude právě pro vás jako s. Krásná mistička s příjemným dekorem pruhů a puntíků zpestří každý jídelní stůl a každou kuchyň. Polévka díky tvaru a materiálu udrží polévku déle teplou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky