pátek 8. června 2018

Dětské osušky disney

Dětské osušky disney

Jsou prodyšné, dobře schnou a netrácejí barvy. Pro menší děti si můžete vybrat pončo s kapucí, do kterého se mohou obléci po koupání. Dětská pokožka je velice citlivá na vnější prostředí a vyžaduje speciální péči, například ve formě dětských osušek.


Dětské osušky disney

Jsou potištěny dětskými motivy, oblíbenými hrdiny z filmů a pohádek, jako je Micky Mouse, Spiderman, Hello Kitty nebo novodobé panenky Monster High. Osušky pro děti jsou velice jemné a hebké. Náš sortiment obsahuje také dětské povlečení. U výrobků kategorie Ručníky, osušky , dětské osušky a ručníky je automaticky uvedena i hodnota gramáže.


Gramáž je základním ukazatelem kvality u většiny látek. Kvalitní materiál 1 bavlna, lze prát na 40°C. Kromě osušek nabízíme také menší dětské ručníčky a dětská froté ponča.


Nejoblíbenější dlouhodobě zůstávají dětské ručníky s Disney postavičkami - Cars, Mickey a Minnie. Zalíbí se mu dětské osušky a ručníky s licenčními motivy, mezi které patří například Spiderman, Minnie, Mickey Mouse, Medvídkem Pú, nebo si oblíbí některých z nelicenčních. Prodáváme především zboží s motivy Disney a dětských pohádek Disney ,. Vyrazíte-li na pláž, potřebujete s sebou osušku, která bude savá, pevná a odolná.


V případě dětské plážové osušky z froté bavlny určitě neuděláte krok vedle. Jsme přímí dovozci originální licence,certifikovaný prodejce, vše v našem skladu. Porovnejte ceny zjistěte dostupnost přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Prosím, použijte minimálně znaky!


Plážová osuška Disney potěší Vaše děti nejen v koupelně ale i na pláži. Rychleschnoucí osuška je vyrobena z kvalitního a příjemného 1 polyesteru. Plážové osušky Disney v rozměrech 140x70cm. Veškeré oblečení má originální visačku a jedná se o originální licenci.


Právě jste vstoupili do kategorie, kde vám nabízíme dětské osušky s obrázky z pohádek Walta Disneye a také kvalitní dětské pleny. Kojenecké pleny z bavlny jsou příjemné na dotek, pevné a dobře savé. Látkové pleny jsou v nabídce jak čistě bílé, tak i barevné s. V naší nabídce naleznete také kvalitní dětské osušky s obrázky. Ze 1 bavlny, kvalitní provedení, příjemný a jakostní materiál, licencované obrázky. Obrázek je na lícové straně, kde je stříhané froté, rubová strana je potom ve většině případů ze smyčkového froté.


Dětské osušky disney

Vyberte svým dětem jejich oblíbeného. Atraktivní vzory dětských osušek Disney. Materiálové složení : 1 bavlna. Kufry na kolečkách, skořepinové cestovní kufry.


Batohy i školní penály. Kočárky pro panenky a peřinky pro panenky. Dětské povlečení, polštářky i jemné deky. Spací pytel Řešení problému s odkopávání dítěte v noci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky