úterý 5. června 2018

Myčka skla dunetic

Jednoválcová myčka s otočným oplachem. Jsme výrobci a distributoři neelektrických myček skla. Vzhledem ke svým rozměrům je přístroj vhodný do většiny klasických dřezů. Zde naleznte myčka skla , kratáče a vše co potřebujte na mytí pivního skla.


Náhradní díly do myček skla DUNETIC a SPACEMATIC nalzente ZDE. Podkategorie Myčky skla Mycí roztoky na sklenice Kartáče na sklenice.

Myčky pivního skla , náhradní díly a příslušenství pro myčku sklenic DUNETIC. Myčky sklenic svými rozměry (Š,V) 38x20xCompact (dvouválcová myčka sklenic) a 31x19xComfort (jednoválcová myčka sklenic) jsou vhodné do většiny klasických dřezů. DUNETIC Compact je kompaktní neelektrický ruční přístroj na mytí restauračního skla , jenž Vám díky své nulové energetické náročnosti a nízké spotřebě vody zajistí snížení nákladů provozu. Přístroj DUNETIC Compact je snadno rozložitelný, čímž je usnadněna manipulace při každodenním čištění a současně snížena časová náročnost údržby přístroje. Dokonalé mycí účinky ve studené vodě při používání speciálních mycích kostek.


Kompaktní ruční myčka skla Dunetic umožňuje mytí s využitím tlaku vody, má nulovou energetickou náročnost a představují úsporu vody až oproti klasickému mytí ve dřezu. Díky naší myčce i snížíte spotřebu vody oproti klasickému mytí ve dřezu, jelikož se oplach čistou vodou aktivuje až v okamžiku samotného mytí skla. Tento jedinečný otočný systém oplachu zajišťuje maximální komfort při mytí běžného i atypického restauračního skla.

Přitom má nulové energetické nároky (pracuje na principu tlaku vody) a. Odpad je řešen přepadem pod horním okrajem myčky. Díky tomuto řešení je dobré mít dostatečnou cirkulaci vody pro mytí a konečný oplach. Myčky na mytí pivního skla , kartáče a mycí roztoky. Nedílnou součástí kvalitně natočeného piva je za potřebí precizní hygiena a čistota pivních sklenic. Pro správnou čistotu pivního skla je zapotřebí používat výhradně chemii pro udržbu a mytí pivních sklenic.


Myčka sklenic DUNETIC Compact. Servisní schéma myčky skla DUNETIC na servisním portále Svět-piva. Vážení zákazníci, e-shop je z důvodu aktuální situace ohledně koronaviru uzavřen. Dvoudílná myčka pivního skla pro mytí půlitrů s uchem.


Mycka skla DUNETIC najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Aktualita Nadcházející cukrářské akce. Srdečně Vás zveme na akce, kde si můžete prohlédnout zmrzlinové a cukrářské stroje, dozvíte se o novinkách na letošní sezónu a můžete se těšit i na ochutnávky.


Nabízí důležitých programů mytí.

Disponuje novým systémem sušení Quick and Clean, který dokáže umýt plnou náplň za neuvě. Takhle řešený odpad je garancí mít dostatečné cirkulace vody pro důkladné umytí pivního skla. Profesionální myčka skla DUNETIC na pult umožňuje kvalitní mytí všech druhů výčepního skla , včetně půllitrů s uchem.


Dřezové myčky skla DUNETIC. Chlazení na pivo a víno. Ruční myčka skla Dunetic Compact je nejvíce využívanou myčkou na mytí pivního a nápojového skla studenou vodou.


Hadice přivodu vody - komplet DUNETIC , SPACEMATIC. Speciální mycí tablety DUNETIC PLUS 600g určené pro myčky skla. Balení obsahuje cca 1ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky