pondělí 25. června 2018

Pivní speciály praha 6

Na pivní mapě Prahy je dnes už okolo pivovarů. Tradice některých sahá hluboko do historie, jiné vznikly teprve nedávno. Vedle stálic pražské pivní scény přibývá podniků, kde vaří vlastní pivo nebo čepují speciály české i zahraniční produkce.


Pivní produkci až od sládků! Zimně, podzimně a vánočně. O hlad se postarají naši kuchaři, kteří si připravili speciality hodící se k servírovaným pivům.

A aby toho nebylo málo, můžete si prohlédnout prostor ikonické PRAGOVKY! Industriální areál najdete přímo na metru. Lázně Pramen vás přenesou do světa skutečných lázní! Pramen je přirozený vývěr podzemní vody na zemský povrch. Vaří zde vlastní výborný Místní ležák 12° a navíc na čepu hostují další pivní speciály , převážně z produkce pivovaru Matuška.


Kde pivo voní designem. Reviews Příjemná hospůdka, kde mají píp a. Ahoj pivaři, malinko jsme se museli přizpůsobit situaci z posledních dnů a proto jsme pro vás otevřeli virtuální Galerii Piva – nový ESHOP, kde najdete kompletní nabídku našich piv – více než 2druhů.

Vaše pivotéka na internetu s neobyčejným pivem. Spodně kvašený tmavý silák, který i přes svou voltáž není vůbec těžký, zalepený ba ani alkoholový, naopak, překvapí poměrně zrádnou pitelností a příjemnou sladovostí. Pokud máte chuť na pořádně dobré pivo, skočte si do pivnice.


V pivnici ví, jak o pivo pečovat a jak ho točit, aby se k Vám dostalo co nejlepší. Navíc k pivu můžete zakousnout pivní dobroty, protože po pár kouscích vždy vyhládne. Kromě široké nabídky piv na čepu se ptejte na aktuální pivní speciály. Zatímco minipivovary vyrábí speciální piva v malých skleněných lahvích, my sledujeme rostoucí trend těchto pivních speciálů v plechovkách.


Přicházíme se příchutěmi – IPA, Kriek, Blond a Bra, a tím zvyšujeme možnost výběru speciálních piv pro spotřebitele. Chmely použité pro jednotlivé druhy byly při výrobě speciálů vybrány tak, aby byla zajištěna co. CZ se specializuje na prodej piv, které jsou vařeny výhradně klasickou technologií.


Jsme vyznavači kvalitních malých a středních pivovarů. Aktuální katalog firem v kategorii pivní speciály. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Prohlídka pivovaru s degustací trvá přibližně minut a ochutnáte při ní našich piv, z nichž některá si načepujete osobně přímo z ležáckých tanků. Náš unikátní sortiment malých pivovarů z celého světa vám nabízí rozmanitou škálou stylů, počínaje svrchně kvašeném India Pale Ale, Porter, Stout, Double IPA, Imperial Stout, dále také Bock, Weizen, Weizenbock, Pale Ale, Rauchbier, Fruitbeer, Kriek a nezapomeňme také na všemi známý světlý a tmavý spodně kvašený ležák a další a další pivní speciality a. Pivovar Raven, Plzeň, Pivo Raven z Plzně. The Švejk restaurant Malostranská pivnice.


Cihelná in Prague in the old centre of Malá Strana, Na Kampě, near to Charles Bridge and the Franz Kafka Museum.

Na čepu jsou vždy připravena tři stálá piva, naše české ležáky LEGIE, REPUBLIKA a MONARCHIE, a také pivní speciály , které na čepu pravidelně střídáme. Vaříme nejen piva plzeňského typu, ale i pšeničná a různé druhy zahraničních piv např. APA, Pale Ale, americká piva APL, irské Stouty, IPA a další. Sklepní hospůdka, nebo spíš pivní bar nabízí výborné pivo z Únětického pivovaru. Na čepu se dále na deseti rotujících pípách střídají pivní speciály z regionálních malých českých i zahraničních pivovarů, na dalších dvou kohoutech točený cider a limonáda.


Prager Laffe neboli Pražský floutek je pražský patriot, který ctí a uznává českou tradici. Farmářské potraviny Bělohorská 6 Praha 6. V naší prodejně nabízíme potraviny co nám chutnají. Denní menu Jídelní lístek Rozvoz jídel Nápojový lístek Fotogalerie Napsali o nás FAQ.


K disposici je salonek a sál pro akce. Navštívil jsem toto místo po letech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky