čtvrtek 28. června 2018

Koupelnová skříňka s košem

Hodí se do vaší koupelny vysoká nebo nízká skříňka s košem na prádlo? Bílé lakované boky i čela, lesk. V nabídce je i rozměrově stejná skříňka s vyjímatelným košem na prádlo (označení PROV50K) ve spodní části skříňky. Koupelnová skříňka s košem na prádlo K 17.


Cersanit NANO Závěsná skříňka s košem na prádlo. Koš na prádlo - navýsost praktický, a po zásluze tedy žádaný artikl pro každou koupelnu, zvláště pak koupelnu určenou rodině s.

Kč SIMPLEX ECO vysoká skříňka s košem 50x180x30cm SIME5Skladem. Sestava v barvě javor, skládající se z horní skříňky , závěsné a vysoké skříňky , skříňky s košem na prádlo a umyvadlové skříňky. Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán. Tato vysoká koupelnová skříňka splňuje oba požadavky a má dostatek úložného prostoru.


Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta. Vysoká voděodolnost, dokonalé zpracování hran. Pokud je koupelna menších rozměrů můžete ji vybavit koupelnovou skříňkou s úložným prostorem a navíc s košem.


Barevné provedení skříňky. Upozornění: Váš monitor, nebo tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové jaké jsou ve skutečnosti.

AQUALINE SIMPLEX ECO vysoká skříňka s košem 30x180x30cm SIME310. Moderní koupelnová stolička a koš na prádlo v jednom. Získáte s ní nezanedbatelný prostor navíc – součástí je totiž vyjímatelný textilní vak (1 polyester) na špinavé prádlo o objemu litrů.


Dnes výrobci nábytku nabízejí řadu možností. Například jsou zde skříně s umyvadlem pod pračkou, s košem na prádlo, se zásuvkami apod. Závěsná vysoká skříňka s prádelním košem má rozměry 35x140xcm. Skříňky jsou standardně dodávané v bílé barvě, na objednávku lze dodat v jakékoliv barvě RAL a ve folii. Vyřeší úložný prostor v malé koupelně.


Praktická koupelnová skříňka. Snadno udržovatelný materiál, odolný proti vlhkosti. Uvnitř za dvířky je jedna polička.


Skříňka s umyvadlem je oblíbená kombinace nábytku, kdy umyvadlo tvoří nedílnou část skříňky. Získáte tak dostatek úložného prostoru třeba na ručníky. Odolný a snadno udržovatelný materiál. Dodávádno v demontovaném stavu. Nízké koupelnové skříňky s košem na prádlo s velkým prostorem.


Ve 1barevných variantách. Prodloužená záruka let. Nábytek v provedení bílá a dekoru dřeva je dodáván včetně umyvadla s odolného materiálu evermite.

Sestava Capry je nábytek určený pro zákazníky, kteří očekávají inovativní řešení a nábytek, který odpovídá jejich chuti. S přidáním některých dalších prvků do sestavy máte možnost zvolit variantu dle Vašich potřeb, která splní vaše očekávání. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů.


V každé koupelně se najdou věci, které potřebují svůj prostor. Univerzální design splňuje očekávání všech těch, kteří mají rádi kombinaci jednoduchosti a elegance.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky