pondělí 25. června 2018

Termoska primus 035

Dobrá izolácia a nízka hmotnosť. Práškovo lakovaný povrch zaisťuje lepšie uchopenie a zvyšuje odolnosť. Veko slúži tiež ako hrnček.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Dvojplášťová nerezová ocel má výborné izolačné vlastnosti, nízku váhu a. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Výborná izolace při nízké hmotnosti. Stylová termoláhev s odizolovaným šroubovacím uzávěrem, která váš oblíbený nápoj uchová po dlouhou dobu v optimální teplotě. Díky odlehčené konstrukci váží o méně než standartní verze o objemu 7ml.


Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií. Je vyrobená z nerezovej ocele a medzi vonkajšou a vnútornou vrstvou je vzduchová medzera, ktorá zabezpečuje. Dvouplášťová vakuová termoska z nerez oceli s matnou povrchovou úpravou.


New and Used Vehicles and Parts. Primus termoska Vacuun Bottle 0. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Unsubscribe from catdogpigduck? Ask a product question. Do you have any questions about this specific product? Then you are welcome to ask us.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Udrží jedlo teplé alebo studené po dobu až hodín. Hrnek GSI Commuter Java Press 8ml. Free Shipping Available.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je vyrobena z nerezové oceli a využívá dvojstěnnou konstrukci, čímž je její obsah dokonale izolován.


Uzáver je vyriešený systémom Quick stop, ktorý zaručuje praktické nalievanie tekutiny pomocou stlačenia gombíka v strednej časti. TOTÁLNÍ ZIMNÍ VÝPRODEJ - SLEVY až na vybrané zboží pouze do vyprodání zásob. Více v oddílu AKCE případně VÝPRODEJ, nejvíce přímo v kamenné prodejně.


Termosky a termohrnčeky. Prohlédněte si cenové nabídky na PRIMUS Vakuová termoska od obchodů na Zboží. Díky termoskám z naší nabídky máte možnost udržet veškeré tekutiny teplé po dobu mnohonásobně delší, než je běžné.


Už od začiatku svojho pôsobenia je jej hlavnou činnosťou výroba varičov a všetkého, čo sa varenie v prírode týka. Základom termosky je dvojitá vnútorná nádoba s lesklými dvojitými stenami, z medzery medzi stenami oboch nádob je vyčerpaný vzduch - vákuum , ktoré slúži ako izolant. Jméno se tak stalo synonymem pro spolehlivé vybavení pro vaření venku. Táto tvarovaná vákuová termoska sa hodí na každú príležitosť. Vďaka svojej konštrukcii s dvojitými stenami udržiava studené nápoje studené a teplé nápoje dlhšie teplé.


Praktický je veľký otvor na pitie, ktorý uľahčuje čistenie a vďaka slučke môžete termosku jednoducho otvoriť a zatvoriť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky