čtvrtek 14. června 2018

Cestovní konvice eta

Cestovní rychlovarné konvice. Praktická cestovní nerezová konvice ETA Mini s objemem l přijde vhod na dovolené i služební cestě. Protože je však rychlovarná konvice zpravidla neustále na očích, logicky se sluší a patří, aby sloužila i jako designový doplněk. A to rychlovarné konvice ETA zvládají na jedničku!


Na své si přijdou milovníci klasických tvarů, moderního designu i znovu oblíbeného retro vzhledu. Vybírat můžete z rychlovarných konvic. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Concept, ETA , Tefal a dalších. Například rychlovarná konvice ETA ELA v mnoha barevných provedeních se několik let v řadě pyšnila titulem Produkt roku.


Pod označením cestovní konvice si můžeme představit produkty s malým objemem okolo až litrů. Tyto hodnoty stačí na naplnění maximálně dvou až tří hrnků, takže jde o opravdu minimalistické řešení. Takové konvice můžou být vybavené klasickou zásuvkou a navíc také. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření.


Po dosažení bodu varu se konvice automaticky vypne, částečky vodního kamene se zachytí do vyímatelného a omyvatelného filtru ve výlevce. Rychlovarná konvice v retro designu. Bezpečnostní pojistka zabrání přehřátí a provozu naprázdno. Má automatický systém vypínání při dosažení bodu varu.


Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky, kromě Velikonočního pondělí. Kompaktní cestovní konvice ETA Holiday vám přijde vhod na dovolené i na služebních cestách. V zavazadle nezabere mnoho místa, přesto umí vše, na co jste u klasických rychlovarných konvic zvyklí.


Cestovní konvice eta

Společnice do (ne)pohody Ovládání konvice ETA Holiday je snadné – ulehčí vám ho světelná. Díky praktickému oboustrannému vodoznaku snadno rozpoznáte míru naplnění a světelná kontrolka vám na první pohled oznámí, zda je konvice v provozu. Skryté topné těleso umožňuje jednoduchou údržbu a prostor v podstavci umožňuje jednoduše zkrátit a uložit napájecí kabel. Nerezová varná konvice ETA Adéla. Konvice je tvořena dvoustěnným, tepelně izolujícím tělem, díky kterému vydrží voda horká i dlouho po uvaření.


Varná konvice - termoska na cesty se zástrčkou do zásuvky automobilového zapalovače V. Proto jistě oceníte i rychlovarnou konvici v cestovní verzi. Není určena pro použítí v automobilu. Tato cestovní konvice uvaří 0. Součástí balení jsou plastovné kalíšky.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Konvice má topné těleso ukryto pod nerezovým dnem a její údržba je tedy mnohem jednodušší. O provozu konvice informuje světelná kontrolka a bezpečnost provozu zajišťuje pojistka proti přehřátí i chodu naprázdno. S cestovní konvicí ETA Holiday se však nemusíte ničeho obávat. Topné těleso je skryté pod nerezovým dnem, samozřejmostí je i bezpečnostní pojistka proti přehřátí a chodu naprázdno.


Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky