čtvrtek 14. června 2018

Umyvadlové desky dolce

Současným moderním trendům ve vybavování koupelen odpovídá deska pod umyvadlové mísy. Pro dokonalý vzhled vaší koupelny můžete desky sladit se skříňkami ve stejné barvě dřevodekoru. Popis produktu Naturel Dolce Konzole pro umyvadlové desky , délka cm.


Pozinková konzole vhodná do vlhkého prostředí koupelen. Při kombinaci s deskami Dolce umožňuje uchycení desky na zeď bez viditelnosti konzole.

Konzole umožňuje dorovnat drobné výškové rozdíly vzniklé po instalaci desky. Otvor pro odpad umyvadla je třeba udělat dle zakoupené mísy. Součástí dodávky nejsou konzole na pověšení.


V jednoduchosti je krása, atraktivní a moderní styl, který nadchne a uspokojí nejnáročnější požadavky na moderní koupelnu. Pro připevnění desky použijte hranaté nebo skryté konzole z naší. Umyvadlové desky vhodně rozšiřují již širokou nabídku koupelnového nábytku.


Jsou vhodné pro umyvadlové mísy, ale můžete je použít i jako samostatné police.

Vyběr se liší dle zvoleného rozměru a vzoru. U některých výrobců je možné dodat i jiné rozměry a je. Umyvadla na desku jsou estetická, elegantní a čím dál víc trendy. Před nákupem dveří Interi. Vyberte si desku pod umyvadlo, která dodá vaší koupelně jedinečný šmrnc.


Do koupelen vyrábíme umyvadla na míru - umyvadlové desky Flexible (4 nebo 60) v délkách z jednoho kusu do 550cm, šířkách do 1cm. Dolce - deska pod umyvadlo, barva ořech rozměr 130x50x8cm. Nabízíme umyvadlové desky značek Jika, Lebon, VilleroyBoch, Kludi a to jako atypické umyvadlové desky bez otvoru nebo desky s jedním či dvěma otvory pro umyvadlo. Jsme schopni zajistit umyvadlové desky z materiálu HPL (vysokotlaký laminát), postforming (jádro DT povrch HPL fólie ) i desky z umělého kamene či skla.


Deska pod umyvadlové mísy. Detail týdny ODD 12 odkládací deska tl. Můžete koupit v našem obchodě za Kč. Zde je malý návo jak nezapomenout na nic podstatného.


Vyrábíme na míru kuchyně, recepce, umyvadlové desky i koupelnový nábytek. Rozumíme hospodyňkám i manažerům, a proto dokážeme zrealizovat i ty nejdivočejší sny.

Každé zakázce věnujeme maximální pozornost a naše práce končí až tehdy, kdy je náš zákazník nad míru spokojený. Právě proto jsme na roztrhání. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies.


Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Zadejte název produktu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Jika CUBITO-N Atypická umyvadlová deska bez otvoru. Rekonstruujeme koupelnu a rádi bychom si pořídili umyvadlo zapuštěné do desky. Tyto umyvadlové desky nabízíme v těchto.


V nabídce naleznete desky bez, s jedním nebo dvěma otvory pro umyvadlo. Ravak deska pod umyvadlo I 100cm, dub. Skladem držíme řadu provedení a rozměrů desek DOLCE , případně je možné si navrhnout desku na míru v našem plánovači nábytku. V prodeji koupelnového vybavení nejsme žádní nováčci. Náš tým je tvořen profesionály, kteří na trhu působí v předních výrobních, obchodních a realizačních firmách s koupelnovým vybavením již téměř let.


Tato konzole má nejen moderní design, který doplňuje čísté a ostré. Vhodné konzole jsou KONZOLEH a KONZOLEP. Díky velké variabilitě tvarů a snadné opracovatelnosti materiálu je lze použít také při konstrukci různých tvarů topenišť.


Do našeho sortimentu jsme zařadili šamotové desky a cihly různých velikostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky