středa 27. června 2018

Wok pánev indukce

Patří mezi větší modely, což dokládá také její průměr o velikosti centimetrů. Kromě indukce je vhodná pro použití na elektrickém sporáku, stejně jako na plynu. WOK pánev by neměla chybět v žádné kuchyni.


Wok pánev indukce

Můžete zvolit moderní pánev , se kterou můžete vařit i na indukci nebo tradiční pánev s kulatým dnem určenou jen na otevřený oheň. Také máme v nabídce pánev wok s poklicí, která je velmi praktická na dušení. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Díky tomu by se pokrmy neměly připékat ani v případě, že použijete pouze minimum oleje.


Můžete ji využívat na všechny typy ohřevů, tedy i na indukční plotnu. Kvůli plastové rukojeti není možné pánev dávat do trouby. Vybírejte pánev WOK podle vlastních preferencí. Pokud jde o materiál, k dispozici máme litinu, nerezovou ocel a hliník.


Plynový ohřev, Indukční ohřev, Elektrický ohřev. Vysoce kvalitní pánev Tefal Chef je ideálním pomocníkem do kuchyně. Je opatřen novým nepřilnavým povrchem Titanium Pro, pevným třívrstvým dnem Induction a pohodlnou. Technologie Thermo-Spot. Třívrstvá konstrukce z nerezu a hliníku.


Možnost použití v troubě do 2°C. Rossler Ocelová Wok pánev nepřilnavá vrstva, indukce cm. Habonne nejrychlejší titanové nádobí s dokonale nepřilnavou povrchovou úpravou vhodnou pro zdravou přípravu pokrmů bez tuku.


Celokovový disk na spodní straně nádobí umožní nejrychlejší rozvod tepla s proti deformačním účinkem. Titanová pánev Wok Harecker vhodná pro všechny druhy ohřevů včetně indukce a trouby. Průměr horního okraje cm.


Díky praktickému termo-bodu lze rozpoznat, kdy je pánev plně rozpálená. Kouzlo wok pánve tkví v jejím typickém tvaru: má kulaté dno, je široká (až cm) a hluboká. Díky tomu funguje na pánev i jako hrnec.


Vaření, dušení, smažení, restování – toto vše wok pánev zvládne. Pánev wok má typický tvar. Titanová hluboká pánev wok na indukci je určena na všechny druhy sporáků a dokonce smí i do trouby (do 200°C).


Nádobí disponuje moderním nepřilnavým a kovuvzdorným povrchem Keravis titanio BASE, který neobsahuje teflon a těžké kovy. TRISTAR představuje novou. Harecker excelent plasma titanová pánev 28cm wok , víko indukce. Je charakteristická pro přípravu asijských, zejména pak čínských pokrmů, ale připravíte na ní prakticky cokoliv.


Mezi největší výhody pánve WOK patří zejména velmi zdravá příprava pokrmů. Naše woky jsou navržené tak, aby pro vás byla příprava asijských specialit hračka! Jaká varianta vám vyhovuje nejlépe? Máme woky s poklicí i bez ní, z hliníku i nerezavějící oceli.


Prohlédněte si celou naši nabídku a vyberte takový, který vám bude v kuchyni dokonalým společníkem. Máme pro vás širokou nabídku pánví různých rozměrů, materiálů i účelů. Oblíbená je například grilovací pánev , pánev na palačinky, pánev wok , litinová pánev , pánev na indukci, pánev s nepřilnavým povrchem atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky