čtvrtek 7. června 2018

Philco plds 1263 crown recenze

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Malé spotřebiče Rozšiřujeme sortiment o řadu malých kuchyňských elektrospotřebičů Praní a sušení Řada vysoce úsporných praček PHILCO CROWN představuje mimořádnou kvalitu péče o vaše prádlo. Předností této automatické pračky je 10letá záruka na topení, technologie AquaBall, díky které pračka využije téměř 1 nadávkovaného pracího prostředku a uspoří tak nemalé finanční prostředky.


Pořízení této pračky bude velice příznivou zprávou pro vaši peněženku. Pračka umožňuje nastavení teploty praní i počet otáček. Vložit koment ář Zrušit odpověď na komentář. Dál už hledat nemusíte!


Je vybavena displejem a přehledným ovládacím panelem v češtině. Téměř jistě oceníte možnost dětského zámku či kontrolu vyvážení. S programem ekonomické praní je možné zkrátit dobu pracího programu, čímž se sníží spotřeba vody i energie. V návodu je dost obšírně uvedeno zavírání bubnu, což je jednoduché, ale chybí postup na zavírání víka pračky přičemž tento způsob zavírání není příliš běžný. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Vybavena Crystal bubnem pro šetrné praní prádla a jeho prodlouženou životnost. Vpředu přehledný LED displej, k dispozici pracích programů včetně individuálně volitelného programu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze , najděte podobné produkty a příslušenství. Vyberte si z naší nabídky alternativních produktů SKLADEM. Podívejte se na doporučení a skutečné komentáře a názory od zákazníků, kteří produkt již zakoupili. Přímo na porovnávači cen heureka.


Tato pračka zaujme také svou štíhlostí, její hloubka je pouhých centimetrů, a proto se pohodlně vejde i do menší koupelny. Popis a specifikace zboží. Info: Pračka se sušičkou Candy Bianca BWD 596PH3/1-S Candy Pračky Předem plněná pračka se sušičkou v energetické třídě A pro kg prádla překvapí moderní technologií Wifi + Bluetooth s možností ovládání pračky chytrým telefonem.


Předem plněná pračka PLDS10Crown v energické třídě A+++ s přehledným ovládacím panelem v češtině je vybavena dětským zámkem, kontrolou vyvážení. Náplň prádla kg Energetická třída A+ Třída odstřeďování C Regulace otáček Regulace teploty Nejnižší teplota 20°C Nejvyšší teplota 90°C Roční spotřeba energie - program bavlna 60°C - 1kWh Roční spotřeba vody - program bavlna 60°C - 2l. Philco PLDS 10Crown.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky