pátek 22. června 2018

Pěnič mléka

Vybírejte si Pěniče mléka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Recenze: Designově pěkný a velmi čistě zpracovaný pěnič mléka s průhledným víkem pracuje díky svému magnetickému pohonu velmi tiše. Zařízení se ovládá lehkým dotykem, přičemž velmi dobrý manuál objasní každý krok.


Pěnič mléka

Manuál obsahuje rovněž mnoho chutným receptů na mlékovou pěnu. Pěnič mléka je dodáván s dvěma pěnícími nástavci, které umožňují pohodlně a rychle připravit Vámi vybraný nápoj. Pěnicí nástavec „Cappuccino“ je vhodný pro přípravu hustého a krémového mléka , zatímco pěnicí nástavec „Latté“ je vhodný pro přípravu jemného a nadýchaného mléka. Již bylo zmíněno, že přízvisko „nejlepší“ v tomto výběru neznamená výhradně kvalitu produktu. Při zvažování, kterou pěnič mléka vybrat, bereme v potaz hlavně oblíbenost produktu mezi uživateli.


Jejich posouzení mnohdy obsáhne nejen. Napěňovač mléka (nebo také pěnič mléka ) není složitý přístroj. Nemá zbytečně moc tlačítek ani parametrů, mezi kterými byste se museli rozhodovat. Nejdůležitější je si rozmyslet, jaký typ šlehače mléka vlastně chcete.


Tento přístroj je známý také pod těmito jmény: pěnič mléka , šlehač mléka nebo šlehač na mléko. V tomto článku se podíváme na to, jak vybrat napěňovač mléka. Zaměříme se na důležité parametry.


Pro milovníky kávy, kteří nechtějí dělat kompromisy, jsme vybrali Guzzanti GZ 006. Tento pokročilý napěňovač mléka uspokojí i náročné zákazníky, kteří jsou zvyklí na pěnu z kaváren z profesionálních šlehačů. Pěnič mléka ohřev mléka 500ml, šlehání mléka 250ml, nerezové provedení, teplota mléka max.


Jak již bylo zmíněno, přízvisko „nejlepší“ v tomto výběru neznamená výhradně kvalitu produktu. V této kategorii naleznete příslušenství ke kávovarům pro napěňování mléka. Vytvořte si rychle a jednoduše mléčnou pěnu pro lahodné latte nebo voňavé cappuccino. Vybrali jsme pro Vás Pěniče mléka. Máte doma kávovar, který nemá zásobník na mléko?


Jste s ním spokojeni, ale chybí vám mléčná pěna? Stačí si pořídit kvalitní pěnič mléka , který dokáže připravit různé poměry pěny a mléka pro lahodné latte, cappuccino i další varianty kávy. Je to dokonalý společník všech vašich kávových receptů. Plně automatický napěňovač mléka se velmi snadno používá a čistí!


Pěnič mléka pro ohřev 5ml, šlehání mléka 2ml, nerezové provedení s bílou p. Velký výběr nízké ceny dobrá kvalita Objednejte nyní Napěňovače mléka u společnosti Expondo a profitujte z našich zkušeností! Jistě také potěší i rodiče, kteří s jeho pomocí mohou svým ratolestem snadno připravit teplé i studené mléko s bohatou pěnou či výtečnou horkou čokoládu. Lidl prodává v akci napěňovač mléka SilverCrest. Přístroj umožňuje připravit v krátkém čase mléčnou pěnu, šlehat, ohřívat a napěňovat mléko.


Ohřev tekutiny v konvičce pěniče mléka je zajištěn pomocí indukční technologie. Díky této technologii indukčního ohřevu dochází k rovnoměrnému a rychlému rozprostření tepla v konvičce. Podsvícený otočný ovladač. I když není vše doplněno - zajišťujeme kompletní sortiment přístrojů Catler.


Nadýchaná a všestranná. Automatický pěnič mléka , který používáme na naší prodejně. Z čerstvé a hutné mléčné pěny z napěňovače mléka JURA budete moci připravit speciality jako např. Flat White, novinku mezi nápoji, která je aktuálně „in“, poprvé také studené. Pěnič mléka s vylepšeným designem vhodným pro každodenní použití nabízí ideální tvar pro snadnou práci a vysoce přesné nalévání do poslední kapky.


Se třemi jednoduchými nastaveními máte své oblíbené nápoje na dosah ruky – cappuccino s dokonale našlehanou pěnou, krémové latté, a dokonce i hustou a lahodnou horkou čokoládu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky