středa 13. června 2018

Elektrický kráječ na zeleninu

Jeho hlavní výhodou je nástavců na strouhání a krájení. Tento nůž je vyroben z německé nerezové oceli Krup. Jistě oceníte také možnost elektrický kráječ sklopit, čímž ušetříte prostor ve vaší kuchyni. Kráječe ovoce a zeleniny.


Detail produktu Do obchodu. Kč OneConcept Spirou, černý, elektrický spirálový kráječ , 1W, 3. Pokud si zakládáte na preciznosti a přesnosti, je pro vás elektrický kráječ ideální. Börner Chipsmaker 2-dílná. Nejen, že díky němu vypadá jídlo na talíři lépe, ale také s ním ušetříte spousty námahy i času.


Při výběru je však nutné zaměřit se na několik vlastností, které činí elektrický kráječ tím nejlepším pomocníkem. Univerzální kráječ na zeleninu a ovoce Schnitzel-Spezi Skladem 6Kč. Spirálový kráječ na zeleninu COMPACT - Küchenprofi. Speciální kráječ na zeleninu vyrobený z plastu se speciálními noži z nerez oceli. S tímto kráječem v jednom okamžiku vyrobíte dekorativní zeleninové špagety, plátky nebo spiráli z mrkve, okurku, cuket.


Kuchyňské kráječe na zeleninu a ovoce Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Zařízení je vyrobeno z prvotřídního anodizovaného hliníku, což účinně chrání proti korozi, usnadňuje čištění a splňuje mezinárodní hygienické normy. Je vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné strouhání, plátkování a krájení potravin. Díky vyměnitelnému příslušenství zvládá pestrou škálu úkolů, umí mimo jiné krájet zeleninu na tenké nebo vlnité plátky a dokáže nas. Navíc je zde ochrana prstů, takže se nemusíte bát, že by vás kráječ pořezal.


Nabízíme kvalitní ruční či elektrická struhadla na zeleninu. Jedná se o elektrické struhadlo Jupiter a ruční multifunkční struhadlo Lurch v obě struhadla Vám. Na krájanie a strúhanie zeleniny, syra a ovocia. Zeleninu a další pochutiny tak. Snadno tak vytvoříte mimořádně dlouhé spirály například z cukety, mrkve nebo okurky.


Elektrický spirálový kráječ zeleniny. Plnicí válec na zeleninu můžete využít zároveň jako úschovnu pro nástavce. S jeho pomocí snadno nakrájíte chléb, pečivo, sýry, salámy, ovoce i zeleninu na rovnoměrné plátky, kolečka a krajíce.


Plátky jako podle pravítka. Kvalitní nerezový nůž značky Solingen s vroubkovaným ostřím je snadno odn. Nový, nerozbalený automatický kráječ na zeleninu 3vVeggie Bullet. Nerezový povrch, ocelové nože. Velmi výkonný a spolehlivý motor.


Nástavec na spiralizování Kotouč na krájení na plátky a krouhání Čepele z nerezové oceli Přísl. Praktický pomocník pro přípravu RAW stravy. Perfektní, stejné a tenké plátky. Po každém krájení a rychlostí, které byste s nožem dosáhli jen stěží. Pokud vás čeká příprava občerstvení pro rodinnou sešlost nebo party s přáteli, stane se elektrický kráječ vaším nenahraditelným pomocníkem.


Díky průměru 2mm můžete velice rychle krájet či strouhat velká množství zeleniny a ovoce. Obzvláště praktické jsou dva otvory, z nichž jeden je určen na běžné tvary a druhý na podlouhlou zeleninu. Multifunkční kráječ , skoro jako nový, použit par krát. Cena je uvedena bez poštovného.


Podívejte se na mé další inzeráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky