pátek 15. června 2018

Fixinela na spáry

FIXINELA perfekt na spáry odstraňuje vodní kámen z vodovodních baterií, van, umyvadel, obkladaček, dlažby. Vrací spárám původní barvu. Návod k použití: Znečištěný povrch dostatečně navlhčete vodou a naneste FIXINELU perfekt na spáry. Nechte působit podle stupně.


Nejzávažn ější nep říznivé ú činky na životní prost ředí p ři používání sm ěsi: Výrobek je závadnou látkou pro vodní prost ředí, m ůže vyvolat nep říznivé ú činky na vodní organismy. Výstražný symbol GHS: GHS07. Fixinela perfekt na spáry 5ml s mechanickým rozprašovačem.


Je speciální čistič na spáry , který spárám vrací původní barvu. Také odstraňuje vodní kámen z umyvadel, van, vodovodních baterií, obkladaček a dlažby. Zanechá příjemnou vůni a dokonalý lesk čistého povrchu. Nepoužívat na materiály podléhající účinkům kyselin. Spárám vrací původní barvu.


Využit jej můžete i na odstraňování vodní kamene z umyvadel van, vodovodních baterií, obkladaček a dlažby. Fixinela Perfekt čistič na spáry 5ml vám umožní snadno a rychle obnovit vzhled spár. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bělí spáry na keramických obkladech a podlahách, vrací spárám původní barvu, odstraňuje vodní kámen z vodovodních baterií, van, umyvadel, obkladaček,. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na konec vše jemně vyčistíme kartáčkem na zuby a opláchneme.


Prostě a jednoduše naneseme ji na kartáček a čistíme a na konec opláchneme. Jen pozor, pasta musí být bílá a bez mikrogranulek. Spáry se dobře vyčistí směsí jedlé sody a citronové šťávy a nebo směsí vody a prášku do pečiva. Dobře funguje i to savo, jak již tady plno lidí psalo.


Tento speciální čistič vrací spárám původní barvu a zbavuje je veškerých nečistot a usazenin. Vyčistiť špáry v kúpeľni nie je len taká zábavka. Dlažba v kúpeľni či inde v byte je naozaj fajn vec, špáry medzi jednotlivými dlaždicami (obkladačkami) však časom menia svoj vzhľad a strácajú svoju estetickú funkciu – zájdu, zažltnú, nabehne pleseň. Bílí spáry na keramických obkladech a podlahách, vrací jim původní barvu, odstraňuje vodní kámen z vodovodních baterií, van, umyvadel, obkladaček, dlažby… Savo bez chlóru na podlahy Eukalyptus.


Přípravek je určen na podlahy, ale také i na čištění a dezinfikování všech omyvatelných. Přidat produkt do oblíbených. Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na novou akci Není v akci.


Určeno pro údržbu těžko přístupných míst v kuchyni, bílý kartáček je vynikající pro čištění úzkých mezer na kuchyňské lince apod. Nivea Creme Soft toaletní mýdlo 1g. S cenným mandlovým olejem a hebkou krémovou pěnou pokožku rukou jemně.


Produkty Fixinela na jednom místě - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky