úterý 26. června 2018

Ručníky pro hotely

V sortimentu pro hotely naleznete i povlečení na zapínání pomocí běžných knoflíčků. Prostěradla pro hotely jsou jednobarevná, aby se hodila do každé ložnice a zachovala její útulný ráz. Froté prostěradla jsou praktická, napínací a splňují vysoké hygienické normy.


Dodejte šmrnc nejen ložnici ale také koupelně. Vybavujeme a renovujeme restaurace, hotely , jídelny, školy, školky veškerým gastronomickým a jiným. Prvotřídní kvalita, příjemný materiál a luxusní vzhle to je přesný popis ručníků a osušek z hotelové kategorie.

Nabízíme levné ručníky a osušky z kvalitního froté. Výrobou a vybavováním hotelů povlečením, ručníky , prostěradly, chrániči matrací atd. Dokážeme uskokojit jak 5-ti hvězdičkový hotel, tak i střední hotely , penzionky, horské chaty atd. Pokud Vám záleží na pohodlí Vašich zákazníků, je tato nabídka určena právě pro Vás. Připravili jsme pro Vás speciální nabídku exkluzivního vybavení pro hotely a další ubytovací zařízení.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Vybavení pro Koupelny a toalety, vybavení pokojů, restaurační doplňky, rauty a catering, odpadkové koše.


Specializovaný eshop na produkty pro hygienu a úklid.

Hygienické sáčky, pytle na odpa toaletní papíry, mikroteny, jumbo, papírové kapesníky, ubrusy. Pro hotely K základnímu vybavení každého hotelového pokoje by měly patřit vzorky kosmetiky - konkrétně vzorky šamponů, sprchových gelů, mýdel či tělových mlék. Tyto vzorečky kosmetiky jsou velice praktické a každý host je velice rád jistě využije. Povlečení vyniká vysokou kvalitou a životností a díky jeho technickým parametrům vám uspoří mnoho nákladů nejen při méně častém nakupu povlečeníí, ale především při průmyslovém či vlastním praní a žehlení povlečení. Osušky a ručníky perte vždy raději zvlášť od ostatního prádla.


Mají tendenci vstřebávat barvy z ostatního oblečení, línat a zachycovat uvolněné žmolky, díky čemuž pak praní ztrácí svou účinnost. Praní pracovních ručníků. Pracovní ručníky a ručníky pro hotely bývají hodně ušpiněné.


Ubytování na Slovensku nabízí zázemí pro ty, kteří cestují za krásnou přírodou, horskou turistikou a novými zážitky. Dovolená na Slovensku může být spojena také s příjemným wellness pobytem ve slovenských lázních. Zde nabízené ručníky jsou určeny pro hotely , penziony, rekreační a školská ubytovací zařízení. Jedná se o položky cenově zvýhodněné při odběru uvedeného minimálního množství, nabídka je platná do vyprodání zásob.


Ručníky a osušky levně! Froté ručníky 450g za výhodné ceny. Hotelové ručníky – akce. Levné ručníky a osušky až v barevných provedeních. Nakupujte v eshopu Mikaton.


Vše pro vaši koupelnu na jednom místě.

Kvalitní froté ručníky a osušky 450g - 550g. Jednobarevné ručníky s bordurou, proužkem nebo hladké. Velmi savé ze 1 bavlny. Profi Prací Prášky, Gely , Aviváže, Škroby. Naše Výrobky Čistí, Perou.


Drogerie pro hotely a restaurace. U nás naleznete vše potřebné pro dokonale vybavené toalety a koupelny v hotelu či restauraci, v designu třeskutě moderním nebo zaručené klasice. Pro koupelny a toalety nabízíme široký výběr osoušečů rukou z materiálu nerez ve variantě matné nebo lesklé popřípadě smaltovaný – v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky