čtvrtek 7. června 2018

Chlebník nerezový

Nerezový chlebník je klasickým až nadčasovým doplňkem moderní kuchyně. Oblíbenost nerezu spočívá v souladu s kuchyňskými spotřebiči, atraktivním vzhledem i snadnou údržbou. Pokud je chlebník hezký, může sloužit i jako dekorace v kuchyni.


Dřevěný chlebník – Klasický materiál, který se používal u chlebníků odjakživa. Dřevo je trvanlivý materiál u chlebníku.

Nejenže hezky vypadá, ale i dobře. Jde o stále oblíbenější a moderní alternativu k nevzhlednému a nezdravému skladováním pečiva v igelitových sáčcích. Povrchová úprava mat, typ nerezové oceli: 43 síla nerezi -mm. CHLEBOVKA ,KONTEJNER NA PEČIVO, ZELLER.


Chlebovka je vyrobena z nerezové oceli s lesklou povrchovou úpravou. V tomto chlebníku můžete uchovávat slané a sladké pečivo. Zaujme také svou kvalitou, která je potvrzena zárukou v délce let, kterou dává výrobce.


Zaujme tiež svojou kvalitou, ktorá je potvrdená zárukou v dĺžke rokov, ktorú dáva výrobca.

Kvalitní a elegantní provedení, v matné úpravě nerezu. Zajímavostí je kombinace nerezu s černou barvou, boky chlebníku jsou černé. Krásný, praktický, kovový chlebník.


Název chlebník říká, že je pro skladování chleba a pečiva jako stvořený. Chlebíček, rohlíky či housky chrání před vlhkem, k pečivu dobrý přístup. Hodnocení produktu: 1 ().


Kryt sa dá hladko otvoriť a zatvoriť. Jednoduché použitie, po otvorení nezaberá ďalšie miesto. Brabantia Roll Top v černé barvě pojme dostatečné množství pečiva, zároveň můžete využít jeho vrchní plochu pro odkládání.


Aby pečivo vydrželo co nejdéle, má chlebník navíc vroubkované dno pro lepší ventilaci. Chlebník pro správné uchovávání pečiva. Moderní nerezový chlebník se stane vynikajícím pomocníkem ve vaší kuchyni při ukládání všech druhů pečiva. Chlebovka ochrání pečivo před ztvrdnutím či zvlhnutím, ale zároveň ho budete mít neustále při ruce.


Detail produktu Do obchodu. Víko a kryt - kombinace nerez, černý plast. Vhodný k uchování všech druhů pe. Uchová Vaše pečivo déle čerstvé.

Chléb, rohlíky, koláče neokorají a nemůže na ně dotěrný hmyz. Berretti nerezový chlebník se skleněným víkem MKB012. Do vlastnej domácnosti vyberáme len to najlepšie. Sledujeme ceny, druhy, typy, materiál, kvalitu a ďalšie parametre. Veko má kovovú povrchovú úpravu v bielej farbe a plastový úchyt.


Chlieb, rožky, koláče neokorají a nemôže na ne dotieravý hmyz. Nabízím nerezový chlebník. Ultralight díky lehké konstrukci. Používaný,ale ve velmi dobrém stavu (viz fotky). Rozměry: délka 42cm, hloubka 25cm, výška 7cm Možnost předání v Praze, příp.


Kč Chlebovka z nerez oceli Skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky