středa 6. června 2018

Bílý vánoční ubrus

Bílý vánoční ubrus

Ozdobný bavlněný ubrus či tkané prostírání se dá sladit s jednobarevnými ubrusy a oživit tak stolování při návštěvě či o svátcích. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením. Textilní ubrus snadno vyperete.


Bílý vánoční ubrus

Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou. Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy. K vánočním ubrusům doporučujeme přikoupit také vánoční prostírání a vánoční běhouny na stůl. Vánoční ubrus , satén, vánoční , bílý , 1x 2cm.


Bílý ubrus s nádherným lesklým vzorem. Jasně červený teflonový ubrus bez vzoru. Hledáte veselé vzory s dárečky, hvězdami a perníčky nebo decentní motivy ve zlaté, stříbrné a bílé? Prohlédněte si nabídku ubrusů a ubrusových látek s vánoční tematikou.


Naleznete zde také oblíbené ubrusové šály, které ozdobí i obyčejný bílý ubrus. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy.


Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. UBRUS krajkový bílý v roli 2x5m. Hydrofobní ubrus , bílá barva, struktura režného plátna s imitací zesílené nitě.


Bílý vánoční ubrus

Bezešvé zakončení, voděodolná úprava. Věřte, že harmonickou atmosféru stolu prostřeného kvalitními, krásně splývavými damaškovými ubrusy, naprony nebo běhouny a doplněné ubrousky nic nenahradí. Krajkové v klasickém stylu, tkané či s úpravou proti skvrnám. Vybírat lze dle použitých materiálů ale také podle kritérií jako je rozměr nebo barva. Složení : bavlna, polyester.


Ubrus saténový bílý TCS-1. Velice kvalitní materiál, česká výroba. Vyberte mu nějaké hezké na Bianu. Bílý vánoční ubrus s křížkovou výšivkou.


Smetanová vánoční vyšívaná šála 20x1cm. Pro vánoční tabuli se nejčastěji používá dle velikosti stolu až ks velkého ubrusu a pod talíř prostírku dle počtu osob. NOVÉ vánoční látky a ubrusy jsou již přidány.


Ušijeme Vám ubrus na míru do dnů! Najdete je zde nebo ve Vzorníku látek vlevo! Různé kombinace najdete ve fotogalerii. Westwing má pro vás bílý ubrus v mnoha provedeních - kruhové, oválné, čtvercové atd.


Staňte se členem našeho nákupního klubu a už nikdy vám neuniknou slevy až. Dávná historie bílého ubrusu. Dekorační vyšívaný ubrus v krásném ornamentálním vzoru s vánočním zvonkem a přímo zámeckou výšivkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky