úterý 24. července 2018

Závěsný sušák na prádlo

Závěsný sušák na prádlo je ideální volbou pokud potřebujete šetřit místem. Dle typu sušáku je možné jej umístit na radiátor, balkon, vanu nebo zábradlí. Prostě tam, kde máte možnost sušák zavěsit.


Tento typ sušáku sice neposkytuje příliš velkou sušící plochu, ale je praktický. Když jej instalujete na topení, prádlo na něm v zimě rychleji schne. Zahradní sušák si však nemohou dovolit všichni, do bytů se tak nabízí hned několik druhů pro konkrétní využití.

Pro pravidelné sušení i několika praček je vhodný stropní sušák na prádlo , závěsný sušák , nebo skládací. Pro menší množství prádla, nebo do koupelny na ručníky, je zase vhodný sušák na. Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky.


Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. Vileda Sunset je praktický sušák s metry sušící plochy, který můžete zavěsit třeba na balkon, čímž zachováte volný prostor ve vašem bytě. Sušák je vybavený držákem na drobné prádlo , díky kterému rychle zavěsíte například ponožky či kapesníky bez nutnosti použít kolíčky. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo ? Sušák na prádlo může být stropní, na vanu, na radiátor.


Nebo podle druhu: závěsný , vytahovací, navíjecí či elektrický.

Může být ve tvaru kolotoče. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Nástěnné sušáky na prádlo.


Kvalitní sušák na prádlo Classic 1Solid od značky Leifheit s výklopnými bočnicemi nabízí m sušicí plochy, čili pojme až pračky prádla. Disponuje otvory pro zavěšení ramínek. Zdarma sušák na prádlo Classic se hodí na zavěšení na balkon či okno.


U vás doma do pracovních dnů Dostupnost v dalších prodejnách kika. Sušák můžete využít i třeba na dovolené, je lehce skladovatelný a nezabere moc místa. Plastová ramena nastavíte podle toho, na co ho chcete zavěsit.


Na sušák se vám vejde drobné prádlo , které potřebuj. Využitelná délka na prádlo - m. Velmi praktický a skladný, možno zavěsit na radiátor, balkon, či čelo postele. Teleskopický sušák TWIN na oblečení, závěsný na radiátor, WENKO. Například malý sušák na prádlo do koupelny nebo na topení.


Ten je ideální na menší várku prádla, nebo pokud klasický velký sušák nestačí. Ten šetří místo a navíc poskytuje mnoho místa pro sušení prádla. Tyto sušáky mohou být stahovací. Celkovou délku šňůr má metru.


Háky k zavěšení, chráněné plastovým.

Snadná montáž i demontáž, přepravní taška s dvojitým zipem. Sušáky na prádlo koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky