středa 25. července 2018

Skleněné hrnky

Vychutnejte si kávu a čaj ze skla. V naší nabídce nejdete svěží tenkostěnné hrnky i masivní nárazuodolné skleněné hrnky vhodné na kávu, čaj i jiné teplé nápoje. Skleněné hrnky a šálky na kávu a čaj s podšálkem i bez. Hrnky a skleněné šálky z varného skla, sklenice z varného skla.


Bredemeijer Hrnek na čaj Rimini s filtrem 500ml. Sada bambusových hrnků Bambum Gento, 2ml.

Vysoká, ověřená kvalita skleněných hrníčků zaručuje, že naše výrobky vám budou sloužit k plné spokojenosti po dlouhou řadu let. V nabídce máme skleněné hrnky klasické kulaté, vysoké i nižší. Barvy hrnků zahrnují krásné barevné motivy, také decentní jednobarevné, nebo klasické čiré hrnky , které najdou své využití v každé praktické kuchyni, skleněné hrnky s motivem jsou i ideálním dárkem. Nechte se přesvědčit, že dlouhá historie pití čaje spolu s moderním skleněným designem efektivně spolupracují.


Sklenice a skleněné hrnky na kávu skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, Tescoma, Maxxo a dalších. Tak si k nám přijďte vybrat svého nového favorita!


Prodáváme kvalitní skleněné výrobky, nápojové a dekorativní sklo od předních českých i zahraničních skláren.

Odolné balení proti rozbití skla během přepravy. Celkový objem hrnku je. Vánoce se kvapem blíží a hledání těch nejlepších dárků pod stromeček je téměř na denním pořádku. Léty osvědčenou klasikou jsou hrnky.


Jedná se o milý, ale zároveň praktický dárek. Osvědčenou klasikou se už staly také měnící hrnky ! Doprava zdarma: v České republice od nákupu za 80- Kč. S případnými dotazy použijte kontaktní formulář. Možná nemáme vše, ale spolu nám nic nechybí.


PEPI připravila: pro Váš byt, dům a chalupu kvalitní domácí potřeby, kuchyňské vybavení a domácí spotřebiče. Z důvodu mimořádné situace vzniklé na základě koronavirus je možné za dobírku u kurýra platit pouze kartou, kurýrní společnosti nepřebírají hotovost a vyžadují bezkontaktní styk. Originální série veselých zvířátek z naší produkce. Hrneček je skleněný a dodávaný s krabičkou.


Vhodný pro mytí v myčce. My nabízíme skleněné hrnky v mnoha provedeních a velikostech. Objednávejte skleněné hrnky hned teď. Stav velmi pěkný, zachovalý.


Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line.

Hrnky mnoha velikostí a barev, určené na čaj, kávu, espresso a mnoho dalších nápojů. Světle fialový nerezový cestovní termohrnek Premier Housewares Mimo, 3ml. Nabízíme keramické hrnky , porcelánové hrnky i skleněné hrnky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky