čtvrtek 26. července 2018

Termoska pro děti

Termosky speciálně navržené pro děti. Jejich velikost, tvar i materiál je podřízen dětským potřebám. Nerezové vakuově izolované láhve s brčkem a termotašky pro děti od tří let. Vodotěsné termosky s brčkem a odolné termotašky jsou určeny pro předškolní a školní děti , padnou dobře do jejich ruky a snadno se vejdou do batůžku či kočárku.


Termoska pro děti

Jsou navrženy pro každodenní použití po celý rok. O teplý nápoj po celý rok pro vaše dítě se postará termohrnek, který je navržen přímo pro děti. V nabídce termohrnky pro kojence i školáky. Bavlněná rouška ke každé objednávce zdarma! Tuto dvou-plášťovou nerez termo-lahev využijete pro děti od narození až do školního věku.


Je ekologická, bezpečná, snadno se udržuje. Udělejte radost sobě a svým dětem kvalitní láhví, termoskou nebo boxem na svačinu. Zdravotní nezávadnost, jednoduché ovládání, originální líbivý design jsou důležitá kritéria pro správný vývoj kojenců, batolat, dětí předškolního věku i školáků. Tato termoska pro děti váží 2g.


Termoska pro děti

Je unikátní nejen na výlety, ale také k posteli tak tomu, abyste nemuseli v noci ohřívat teplou vodu pro přípravu nočního ml. Báječně se hodí i pro řidiče. Pozor na vařící nápoje, může dojít k opaření. Plastová termoska s nerezovým vnitřkem zdobená motivem z pohádky Krtek. Thermos FUNtainer - termosky pro děti.


FUNtainer je odolná, vodotěsná, vakuově izolovaná termoska s brčkem pro předškolní a školní děti , která padne dobře do jejich ruky, snadno se vejde do batůžku, kočárku, či držáku nápojů v autě. Je navržena pro každodenní použití po celý rok. Praktická nerezová termoska s pěkným designem pro děti. Samotná termoska má objem 3mililitrů a určená je pro dětskou stravu. Dodávaná je is praktickým příborem v podobě kombinované vidličky a lžičky.


Termoska pro děti

Obyčejné termosky se pro děti moc nehodí. Vnitřek termosky lze rozbít a hrozí, že se opaří. Potřebujete chytřejší řešení – inteligentní termosku, která myslí na všechno.


Více o inteligentních termoskách najdete zde. FUNtainer Dětská termoska s brčkem je nerezová vakuově izolovaná termoska pro předškolní a školní děti. FUNtainer termoska je odolná a vodotěsná, dobře padne do ruky, snadno se. Pokud vás zajímají spíše nejlepší termosky na jídlo pro děti z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie termosky na jídlo pro děti recenze a testy. Kromě zdravotní nezávadnosti existuje ještě jedno důležité kritérium, které by měly dětské termosky dodržovat – nerozbitnost.


Přesně taková kritéria naše výrobky pro děti splňují – například dětská termoska s brčkem BAMBINI, které udrží stejnou teplotu mimořádně dlouho. Vybírejte z několika barevných. Největší nevýhodou termosky Nuvita je její malý obje3ml je ideální pro dětskou porci, případně menší svačinu pro dospělého.


Doporučené termoska na jídlo pro děti také není vybavena protiskluzovou úpravou, a tak víčko nemůžete použít jako misku. Termoregulační vlastnosti termosky pro děti jsou na slušné. Chystáte se na procházku, výlet nebo kamkoli mimo domov a potřebujete si ze sebou vzít teplý nápoj nebo jídlo, tak tou správnou volbou pro Vás je si zakoupit v nabídce Market 2 termosku nebo Termotaška, které Vám udrží pití a jídlo v požadované teplotě. Lahvičky na pití, termosky, svačinové boxy a termotašky pro děti.


Termoska pro děti

Díky výborným termoizolačním vlastnostem udrží nejen teplý obsah, ale i naopak. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu. Nerezová vakuově izolovaná termoska na jídlo o objemu 2ml.


Uzávěr termosky je perforován pro snadnější otevírání. Dno termosky je chráněno odolnou protiskluzovou patkou. Cestování s dětmi je díky této dětské termální láhvi snadné.


Dětská termoska pojme 3ml teplé vody, mléka nebo čaje a díky vnitřní nádrži z nerezové oceli je zachová teplé po dobu několika hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky