pátek 13. července 2018

Nočníky pro kluky

Ahoj, nemáte někdo tip na nočník pro kluky ? Vyzkoušeli jsme už různé a bohužel ten můj rošťák vždy čůrá ven. Odnaučit děti od plenek a naopak naučit je chodit na nočník není vůbec jednoduché. Kamenná prodejna Brno ulice Božetěchova 97a.


Nočník pro kluky se často od nočníku pro holky liší jen designem nebo barvou. Chlapci jsou ale často experti především v tom, jak nočník přečůrat a netrefit se tam, kam je potřeba.

Proto mají některé nočníky zvýšenou část v místě přirození. To může být pro rodiče chlapečků velmi užitečné. Nočníky patří k nezbytné výbavě každého malého dítěte.


Všechny nočníky jsou vyrobeny z kvalitních zdravotně nezávadných plastů, jsou omyvatelné. Barevné dětské nočníky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, jsou lehké a kompaktní a snadno se čistí. Díky svému tvaru poskytují dětem pohodlí.


Pro ty malé, právě začínající, je nejlepší dětský nočník. V nabídce máme hrací nočník, hrající nočníky , nočníky pro kluky , nočníky pro holčičky, wc sedátka barevná.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hračky pro kluky se od těch pro dívky liší, a proto vám v této kategorii nabízíme produkty zaměřené speciálně na chlapce. Vše, po čem malí muži touží, najdete nyní pod jednou střechou!


VDP český dětský nočník pro kluky světle modrý. VDP klasický nočník pro kluky s pohodlným sedem a zvýšenou přední částí, která zabraňuje čúrání mimo nočník. Dalším důležitým prvkem výbavy pro malé děti jsou nočníky. Mnoho nočníků má na sobě také veselý obrázek pro motivaci dítěte. Po použití nočníku nezapomeňte dítě pochválit, lépe si tak zvykne na nočník.


Pro usnadnění celého učení si rodiče oblíbili hrací nočník, který při vykonání potřeby hraje melodii. Prohlédněte si naší nabídku nočníků a vyberte pro vaše dítě ten nejlepší. Děti si mohou na nočníku prohlížet knížky nebo si hrát s hračkami, aby se nové činnosti nebály.


Osmdesát básniček a říkanek pro děti - ke čtení, k recitaci a také k poslechu. Dbáme vždy na bohatý výběr a zajímavě řešené designové prvky. Kluci ocení vlastní prostor vybavený nábytkem podle jejich stylu.


Důležitý je také dostatek úložných míst. V této kategorii dětského nábytku najdete kolekce určené pro kluky a mladé studenty. Skvělá volba pro chlapce, kteří odmítají chodit na nočník.


Pisoár se snadno upevní pomocí přísavek upevněných na zadní části pisoáru.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Dětský pisoár Akuku pro chlapce.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky