pátek 6. července 2018

Černý jezdec lednice

Penzion Černý jezdec nese jméno dávno zapomenutého místního strašidla. Vzhledem k různým typům pokojů Vám pomůžeme vybrat ubytování „na míru“. LOCATION: right in the center of Lednice – near the park,. WiFi is available in all areas.


The spacious apartments are furnished with rural-style decorations, a TV, and a private bathroom. Some units are air conditioned and feature a. Nachází se v centru Lednice , v Lednicko-valtickém areálu chráněném organizací UNESCO. Ve všech prostorách je k dispozici Wi-Fi.


Apartmány Černý jezdec je penzion s apartmány v rustikálním stylu a vinným sklípkem. Prostorné apartmány mají zařízení v rustikálním stylu, TV a vlastní koupelnu. One of our bestsellers in Lednice ! Mimo ubytovania ponúka usporiadanie svadieb, konferencií i osláv. Podle nestranných hodnocení napsaných hosty patří tato oblast mezi oblíbené části destinace Lednice. Hostům, kteří se zde ubytovali v páru se velmi líbila lokalita – dali jí hodnocení 6. Hovoříme Vaším jazykem!


Hotelové Apartmá Černý Jezdec poskytuje hostům ubytování na Booking. Pension Cerny Jezdec - Staying at Pension Cerny Jezdec apartment, guests can relax on a patio and enjoy a 20-minute walk to Minaret. The venue comes with a rustic decor. Arrival (Day) Departure (Day) Total number of people (beds) Total number of rooms. Send Where you can find us.


Nabízíme Vám ubytování v letním období od 01. Pension Černý jezdec dagens priser og tilgjengelighet, prisgaranti. Vzdušné podkrovní apartmá s originálním designem v modrých tónech (pro až osob) je vybaveno kombinací kovového a masivního dřevěného nábytku (postele, šatní skříně, posezení, psací stůl). Full information: rated 9. What is included IN THE PRICE?


Accommodation, towels and bed linen, internet, parking for a car (parking spot per room or apartment), storage of bicycles in a closed building and final cleaning. The suites, which are located in the Mario Hotel, include a private bathroom and a seating area with a TV. Zaujala Vás naše nabídka ubytování, jsou pro Vás.


Romantické ubytování na památku místního strašidla. Dvoulůžkové pokoje, prostorná studia a apartmány v selském stylu pro páry i rodiny s dětmi přímo v centru Lednice. Originální ubytování, které si zapamatujete! Umístění přímo v centru Lednice - do parku, zámku, obchodu, restaurací - všude je blízko!


Nabízejí ubytování hotelového typu s možností snídaně za příplatek. Hotelová apartmá Černý jezdec - prostorná, klidná apartmá se nacházejí v blízkém hotelu Mario. Hotelovy Depandance Apartmanu Cerny Jezdec , Lednice : Zobrazte recenzí zákazníků, přirozených fotografií a skvělé nabídky pro zařízení Hotelovy Depandance Apartmanu Cerny Jezdec , které se mezi speciálními ubytováními v Lednici umístilo jako 5. Each room is fitted with a TV. All rooms have a private bathroom.


Perfektní hotely – na celém světě. Naše hodnocení je spolehlivé. Rezervujte teď, plaťte během pobytu! Posezení u krbu na dvoře s možností grilování.


Vzhedem k umístění v centru obce. Web site description for cerny- jezdec. Ubytování Lednice , nabízíme levné ubytování, apartmány v penzionu přímo v centru Lednice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky