úterý 10. července 2018

Úložné boxy s víkem

Dózy Truhly a kufry Kufry Na piknik Piknikové koše Do bytu Koše na prádlo Koše pro domácí mazlíčky. Potřebujete někam rychle a přehledně uklidit hračky nebo jiné věci? Pak si oblíbíte plastové úložné boxy s víkem. Plastové boxy s víkem ochrání to, na čem vám záleží, od prachu i škůdců.


Díky tomu, že jsou perfektně stohovatelné, ušetříte místo a naskládáním zavřených boxů na sebe můžete využít úložné prostory na maximum. Vybírejte z 5produktů v kategorii úložné boxy.

Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Úložné boxy.


Curver, KIS, Tontarelli a dalších. Hledáte krabice, organizéry nebo látkové boxy , do kterých uložíte oblečení, šperky i boty? Zkrátka spoustu užitečných pomocníků, díky kterým udržíte ve svých věcech pořádek lusknutím prstů. Díky svému originálnímu a modernímu designu mohou také sloužit jako skvělý doplněk.


Pro přehlednou organizaci nejen kuchyně pak doporučujeme plastové boxy s víkem.

V nabídce máme malé krabičky na drobnosti i velké úložné boxy. Jsou určeny pro styk s potravinami a můžete je použít i do lednice nebo mrazničky. Ukládání do krabic s víkem má své přednosti Papírové úložné krabice jsou lehké, ale přesto vyrobeny z pevného a stabilního materiálu.


Vynikají svojí pevností, i když do nich uložíte větší zátěž, jako jsou knihy, šanony, apod. Vyřešte úložný prostor chytře - pořiďte si plastové boxy. Naše plastové boxy s víkem navíc ochrání před prachem.


Z tohoto důvodu JYSK nabízí koše, úložné boxy a krabice v široké škále rozměrů, vzorů a materiálů. Ať už hledáte barevné plastové boxy do dětského pokoje, moderní proutěné koše do obývacího pokoje nebo elegantní úložné boxy pod postel do ložnice, v JYSKu určitě najdete řešení, které odpovídá vašim potřebám a vašemu vkusu. Dovolujeme si vám představit kategorii plastové boxy s nejširším sortimentem boxů podle využití.


Díky naší letité spolupráci s italskými výrobci a jejich designéry jsme jedni z největších dodavatelů plastových interiérových doplňků. Pomohou vám přitom boxy s víkem , úložné bedýnky nebo sady košíčků? Hodí se do koupelny, do nástěnných regálů, do skříní i na police. Všechny úložné boxy a krabice navíc dobře vypadají.


Ke skladování drobnějších věcí se hodí úložné košíčky a pokud potřebujete uskladnit oblečení, budou se vám hodit také úložné vaky. Pokud tedy máte třeba v obýváku či jídelně dřevěný, plastový nebo jiný regál, pomohou vám úložné boxy s uspořádáním všech věcí, které nechcete mít na očích. Nás nejvíc okouzlili úložné boxy z kukuřice v medové barvě. Tip: Některé úložné boxy jsou určené pro konkrétní způsob použití.


Multifunkční transparentní ukládací bedny s průhledným víkem jsou vhodné pro ukládání či transport. Umožňuje přehled o uložených věcech bez nutnosti otevření.

Hodnocení produktu: (recenzí). INFINITY 17l s víkem modrý - Praktický box s jednoduchými liniemi inspirovaný skandinávském stylu. LOVE IT STORE IT - úložný box s víkem , Premium.


Víko je připevněné panty z řemínků, uvnitř koše je bílá látka s krajkou a černým květovaným potiskem, k. Při nákupu online na JYSK. Klikni a vyzvedni – Zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky