úterý 17. července 2018

Kameninový pekáč na husu

Rozměry pekáče (vnější): Celková délka (vč. uší) cca až 46cm, celková výška 21cm, šířka cca 28cm. Poklop - délka cca 44cm, celková šířka 25cm, výška cca 10cm. Kameninový pekáč na pečení husy a jiné drůbeže.


Ručně vyráběný, točený na hrnčířském kruhu. Před vložením husy do pekáče je ideální ji naporcovat. Pekáč má hnědou glazuru. Oválný keramický pekáč na kuře s jedinečným tvarem poklice je ideální pro pečení všech druhů drůbeže, ať už jde o svatomartinskou husu , kachnu na pomerančích či oblíbené kuře. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. NIKDY NE NA KOV, KÁ MEN, VODU, SNÍH, DLAŽ DICE A POD. Bez obav v něm ale můžete upéci i jakýkoli jiný druh.


Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste projevili koupí našeho výrobku a přejeme Vám, abyste ho užili ve zdraví! Přejeme Vám krásné kulinářské zážitky a dobrou chuť. Nebyla jsem doma a koukám na tu debatu. Václave ta modrá nádoba je asi ten tvůj pekáč na husu.


Mám oválnou plotýnku na sklokeramické desce. Používám i stejný hrnec a velký teflonový kastrol. Vždycky raděj do víc nádob menší vrstvu a pak postupně slévám dohromady. Nemixuju, máme raději ty kousky.


Glazovaný keramický pekáč výborně vodí teplo. Díky tomu v něm pokrmy zůstávají dlouhou dobu teplé a dopékají se i po vypnutí tepelného zdroje, čímž šetříte energii. V přírodní keramice upečete husu i jiné typy masa.


Nálevka na straně pekáče vám usnadní přelévaní. Prodám kameninový starožitný pekáč na husu. Na spodni straně značený. Plech na Muffin s keramickým povrchom CERA Plech CERA- Klasické kovové formy na pečenie s keramickým povrchom.


Keramický, glazúrovaný, 2x vypalovaný. Hliníkový pekáč využijete jako klasický pekáč s víkem na přípravu masa, jako aroma pekáč , ale i jeho díly samostatně. Střední díl jako mělký pekáč nebo pánev na pečení i smažení. Nabízíme vám pekáče z různých materiálů – převažuje samozřejmě smalt a litina, nechybí ale ani nerez nebo sklo. Vybírat můžete z mnoha velikostí, tradičních i moderních tvarů a dokonce i barev, máme pekáče s poklicemi i bez nich.


Vertikální pekáč z litiny vhodný pro pečení drůbeže. Kuře je na tomto pekáči opečené rovnoměrně ze všech stran. Tradiční keramický pekáč na husu , ale třeba i na maso nebo něco dalšího. U tohoto výrobku se stává, že se v peci mírně deformuje, takže nebývá úplně souměrně rovného tvaru, ale muže být po delší straně mírně prohnutý. Je to znak ruční práce a vysokých teplot při výpalu.


Větší a velmi hluboký pekáč na husu. Horní okraj pekáče je mírně zesílený a ozdobený pravidelnými žlábky od špiček hrnčířových prstů. Zúžený předek pekáče má polokruhovou vylévací hubičku. Ve středu zadní ploché strany nádoby je napojeno.


Expedice 3-dní Vložit do košíku. Připravíte v něm křupavou husu i jinou pečínku, výborně se hodí na pečení klasických kynutých buchet, zeleninové nádivky, zapékané pokrmy. Připravované jídlo má vynikající a specifickou chuť, je velmi šťavnaté.


V čem je pekáč s poklopem PREMIUM výjimečný? Maso můžete na sporáku nechat přímo v pekáči „zatáhnout“ a poté dát upéct do trouby. Prvotřídní antiadhezní povlak chrání pokrmy před připálením i během pečení při vyšších teplotách.


Rošt který lze z pekáče vyjmout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky