úterý 17. července 2018

Vodní gril návod

Vodní gril upřednostníte, pokud chcete jíst zdravě, ale zároveň si čas od času neodpustíte nějakou tu marinovanou pochoutku. Obsluha vodního grilu je proti tomu jednodušší a pohodlnější. Uvnitř vodního grilu je umístěn lavor s vodou, který slouží jako chladič vzduchu, díky němuž dosáhnete ideální teploty k. Teploměr nestíhá točí se za roh musím jej vyndávat.


BEST of Borough market - EPIC Whole Pig BBQ - Roast Pig - Roast Pork Sandwich - London Street Food - Duration: 11:23. Vodní gril používá k dosažení optimální teploty vodní lázeň, která teplotu plamene „srazí“ na tu správnou - Vodní lázeň Jedná se o lavor s vodou umístěný mezi roštem a ohništěm.

Plamen ohřívá vodu, která ve formě vodní páry stoupá a snižuje teplotu pod poklicí. Hotový poklop připevněte na gril pomocí šroubů, závitových tyčí a spojovacích desek. Všechny kovové části grilu postříkejte žáruvzdorným sprejem, který zabrání i rezavění. Na zadní stranu grilu můžete umístit kus plechu, na který si během grilování můžete pokládat talíře. Plech bude horký a bude.


Vodní gril umožňuje přípravu pokrmů hned třemi způsoby – opékáním, grilováním a uzením. Funguje na principu vodní páry, kouře a vysoké teploty a nabízí zdravé grilování bez přepalování tuků a vzniku karcinogenních látek. Originální vodní gril VOGR potraviny rozhodně nedusí.

Teplota v okolí roštu dosahuje díky silnému komínovému efektu přes 200°C, a to už se o dušení nejedná. Jako výrobci víme, co prodáváme a za kvalitu ručíme. VOGR s vodní lázní doma a nedá na něj dopustit. Piezoelektrické zapalování, pomocí ovládacích knoflíků lze pohodlně regulovat teplotu. Nám vodní gril koupili rodiče na Vánoce.


Objednali přes internet. Toto video názorně ukazuje, jak sestavit dýmku s klasickým gumovým těsněním. Grilovali jsme už v lednu.


Veškeré komponenty viditelné na videu jsou součástí každého balení vodní dýmky t. Singer šicí stroj stáhnout uživatelský manuál zdarma. Terasa je zajímavá tím, že při jejím budování se využila sutina ze starých staveb, které byly původně na pozemku. Pokrm je tepelně připravován nad nádobou s vodní lázní pomocí tepla a dýmu.


Tím nedochází ke vzniku zdraví škodlivých. Kdo by měl zájem o tuto udírnu a nemá doma tak šikovného manžela, tak si na internetu najděte ,, vodní gril “. Je to gril 3v protože můžete udit, můžete grilovat a také to můžete mít jako otevřené ohniště. Všichni sousedi a kamarádi co.


Nevyžaduje použití lávových kamenů.

Doprava zdarma Výprodej Oceněno. Konstrukce grilu kontaktní gril Druh gril. Termostat ano Celý popis a technické parametry. Návod - Tefal Optigrill EE GC702D34.


Multifunkční vodní gril 3vocení milovníci dobrého jídla. Umožní Vám totiž doma udit, grilovat i opékat. Vodní gril se skládá ze tří na sebe nastavitelných částí, které lze použít jako ohniště, gril nebo uzavřenou udírnu.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Manuál a návod ke stažení najdete ZDE.


Vcera jsem se pokusil na tomto grilu ugrilovat par kurecich stehynek, po trech hodinach jsem to vzdal. Lávový gril Activa je skvěle vybavený. Má dva výkonné ploché hořáky z nerezu, což má výrazný vliv na jejich životnost a jeden integrovaný boční vařič na přípravu omáček, horkých nápojů nebo přílohy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky